Ne visi viņi ir ļauni. Paparaci izpalīdz Hiltones māsai. FOTO
Kad sabiedrības dāma un modele Nikija Hiltone Rotšīlda iznāca no ēkas, apkrāvusies ar ceļasomām, viņai palīgā piesteidzās kāds vecāka gadagājuma paparaci. Kā gan var nepalīdzēt māmiņas cerībās esošai sievietei!
Slavenības
2016. gada 3. februāris, 17:10

Ne visi viņi ir ļauni. Paparaci izpalīdz Hiltones māsai. FOTO

Jauns.lv

Viņi ir gatavai diennaktīm ilgi dežurēt pie kādas slavenības mājas vai viesnīcas, lai uzņemtu labu kadru „iz” privātās dzīves. Taču arī šādi sensāciju mednieki spēj būt iejūtīgi un izpalīdzīgi.

Nesen sabiedrības dāmas Parisas Hiltones (34) jaunākā māsa Nikija Hiltone Rotšīlda (32) ar mugursomu vienā rokā un milzu čemodānu pie otras, centās no ēkas Ņujorkā tikt līdz automašīnai. Netālu esošais vecāka gadagājuma paparaci piesteidzās jaunajai sievietei palīgā, lai pārnestu viņas lielo ceļasomu pāri sniega valnim ietves malā. Vecā paaudze vēl par pieklājību pret sievieti nav aizmirsusi. Turklāt kā gan neizpalīdzēt sievietei gaidībās!?

Mēneša sākumā kļuvis zināms, ka Nikija, kura pērnā gada jūlijā apprecēja banķieru Rotšīldu dinastijas pārstāvi finansistu Džeimsu Rotšīldu, ir māmiņas cerībās.

„Nikija ir stāvoklī un ir pirmā no māsām, kurai būs bērns. Mēs visi esam ļoti saviļņoti,” ziņas par gaidāmo mazuli apstiprinājusi Nikijas tante, mammas Keitijas Hiltones pusmāsa Kailija Ričardsa (47). „Nearu vien sagaidīt, kad redzēšu, kāds šis mazulis izskatās. Viņš būs burvīgs.”

Pirmais par Nikijas grūtniecību jau 13. janvārī izpļāpājās kāds vārdā nenosaukts ģimenes draugs. „Nikija ir ļoti priecīga, ka būs māmiņa! Viņa jūtas lieliski,” norādīja ziņotājs. „Viņi tikai tikko sākuši informēt ģimeni un tuviniekus. Nikija un Džeimss ir kā septītajās debesīs!”

Gaidāmā mazuļa dzimums vēl nav zināms. Paredzēts, ka bērnam pasaulē jānāk šajā vasarā.


Kasjauns.lv / Foto: Vida Press, Instagram