foto: Xavier Collin/Image Press Agency / MEGA / Vida Press
Monako princeses Greisas mazmeita atsauc saderināšanos tikai divus mēnešus pēc bērna nākšanas pasaulē
Šarlote Kaziragi.
Slavenības
2019. gada 4. janvāris, 14:14

Monako princeses Greisas mazmeita atsauc saderināšanos tikai divus mēnešus pēc bērna nākšanas pasaulē

Jauns.lv

Monako princeses Greisas Kellijas mazmeita Šarlote Kaziragi (32) aizvadītā gada oktobrī vecmāmiņas vārdā nosauktajā slimnīcā Monako laida pasaulē dēlu, bet ar savu līgavaini un bērna tēvu producentu Dimitriju Rassamu nu jau ir izšķīrusies.

Monako princeses Karolīnas meita Šarlote Kaziragi atsaukusi saderināšanos no līgavaiņa Dimitrija Rassama. Ar 37 gadus veco filmu producentu Šarlote iepazinās Parīzē īsi pēc šķiršanās no itāliešu filmu režisora Lamberto Sanfelisa.

foto: Philippe Perusseau/REX/ Vida Press
Šarlote Kaziragi un Dimitrijs Rassams.

Dimitrijam ir sešus gadus veca meita, kura nākusi pasaulē viņa iepriekšējā laulībā ar krievu modeli Mašu Novoselovu. Pāris izšķīrās 2016. gadā.

Šarlote Kaziragi un Dimitrijs Rassams par saderināšanos paziņoja aizvadītā gada martā Rožu ballē Monako. Abu pirmais kopīgais bērns dēls Baltazārs pasaulē nāca 2018. gada 23. oktobrī un svēra 3,2 kilogramus.

Šarlote Kaziragi ar līgavaini Rožu ballē Monako

Šarlote Kaziragi ar līgavaini Rožu ballē Monako.

gallery icon

Tā kā bērna pasaulē nākšanas brīdī vecāki nebija precējušies, viņš neierindojas Monako troņmantinieku rindās, lai gan Šarlote ir vienpadsmitā rindā uz karalistes troni.

Ja vecāki tomēr apprecētos, Baltazāru iekļautu troņmantinieku rindās.

Šis ir Šarlotes otrais bērns. Viņa ir mamma arī četrus gadus vecam dēlam Rafaelam, kura tēvs ir viņas bijušais draugs Geds Elmalehs. Pāris izšķīrās 2016. gadā.

foto: Lionel Urman/Sipa USA/ Vida Press
Šarlote Kaziragi dēla Baltazara gaidībās.

Šarlotes otrā dēla nākšana pasaulē viņas mammu princesi Karolīnu jau septīto reizi iecēla vecmāmiņas godā.

2018. gada aprīlī pasaulē nāca arī Šarlotes brāļa Andrea Kaziragi un viņa sievas Tatjanas Santo Domingo trešais bērns Makss Rainers.

Savukārt mēnesi vēlāk otrs Šarlotes brālis Pjērs Kaziragi ar sievu Beatrisi Boromeo sagaidīja otro atvasi Frančesko Karlo Albertu.

Šarlote Kaziragi

Šarlote Kaziragi.

gallery icon

Gandrīz princese Šarlote Kaziragi

gallery icon