foto: Hanashiro-USA TODAY NETWORK/Sipa/ Vida Press
Ja pāris vēlas nofotografēties ar Džeisonu Momoa, puisim jābūt gatavam uz visu. Brīdinām! Ļoti smieklīgi
Aktieris Džeisons Momoa.
Slavenības
2018. gada 31. decembris, 13:33

Ja pāris vēlas nofotografēties ar Džeisonu Momoa, puisim jābūt gatavam uz visu. Brīdinām! Ļoti smieklīgi

Jauns.lv

Filmas „Akvamens” zvaigzne Džeisons Momoa (39) ir viens no šobrīd pieprasītākajiem aktieriem Holivudā, turklāt ļoti izskatīgs vīrietis. Dāmām viņš patīk, un aktieris bieži uzklausa lūgumus kopā nofotografēties. Momoa ir lāga zēns, viņš noteikti neatstās arī puisi ārpus kadra un aicinās pievienoties. Bet...

Filmas „Akvamens” galvenās lomas atveidotājam Džeisonam Momoa patīk izjokot puišus - brīdī, kad pie viņa pienāk pāris un dāma palūdz, vai aktieris nevarētu kopā nofotografēties.

Džeisons Momoa savām fanēm neatsaka. Viņš aicina pievienoties arī vīrus, bet fotogrāfijās izspēlē joku, ka cenšas nozagt šo puišu draudzenes un sievas. Tas, kā viņš to parāda fotogrāfijās, ir bezgala jautri.

Kāda no fanēm portālam „Bored Panda” uzticējusi savu stāstu. Viņa ir liela Džeisona Momoa fane un kopā ar vīru apmeklējusi pasākumu, kurā piedalās viņas iemīļotais aktieris. „Taisnība, ka es gribēju fotogrāfiju, kurā esmu tikai es un Džeisons Momoa (kurš gan var kaut ko pārmest?), taču vienīgais, kas manam vīram „īsti nepatika”, bija tas, ka samaksājam tik daudz naudas par fotogrāfiju, kurā viņš pats nemaz nebūtu redzams, un viņš izdomāja risinājumu,” atceras fane Liza.

„Viņš visu nokārtoja kā eksperts: ‘Vai, tu lūdzu, mīļi neiepozētu ar manu sievu, kamēr es pats stāvu „fotošopējamu” gabaliņu nostāk?’ ‘Protams,’ – Momoa nekavējoties piekrita. Pirms es sapratu, kas notiek, nozibēja kameras zibspuldze un visi, kas bija mums līdzās, smējās. Kad mūs jau pavadīja uz izejas pusi, es dzirdēju Momoa saucam – ‘Mans čoms – šī te būs pati labākā.’”

Vīrs pat spēris soli tālāk un palūdzis, lai aktieris parakstās uz viņa sejas fotogrāfijā.

Šādi foto jociņi ar pārīšiem Džeisonam Momoa iepatikās un viņš turpina tos izspēlēt.

Momoa ir ne tikai sieviešu mīlulis, bet arī jautrs, lādzīgs un mīlošs vīrietis.

Viņš atveidojis tādus spēka vīrus kā Akvamens un Drogo no „Troņu spēlēm”.

Taču dzīvē viņš ir maigas dabas un ļoti mīl savus bērnus.

Taču viņam ārkārtīgi patīk izjokot savus kolēģus un fanus.