foto: LETA
Stībelis, Gobziņš un citi: kuri mūziķi šogad tautu priecēs Jaungada sagaidīšanā krastmalā Rīgā?
Mūziķis Roberts Gobziņš.
2018. gada 27. decembris, 17:42

Stībelis, Gobziņš un citi: kuri mūziķi šogad tautu priecēs Jaungada sagaidīšanā krastmalā Rīgā?

Jauns.lv / LETA

Rīgas dome rīdziniekus un pilsētas viesus gadu miju tradicionāli aicina sagaidīt 11.novembra krastmalā, kur iedzīvotājus priecēs svētku salūts, kā arī plaša koncertprogramma, informēja Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta pārstāve Indra Vilde.

Jau no plkst.21 krastmalā darbosies tirdzniecības vietas un apmeklētājus sagaidīs vakara vadītājs Valters Krauze, bet par muzikālu noskaņu gādās dīdžejs "[Ex] da Bass".

No plkst.22 klātesošos izklaidēs Fēlikss Ķiģelis ar grupu, bet no plkst.23 varēs klausīties koncertprogrammu "Vecgada disko nonstop ballīte". Koncertā Kristapa Krievkalna instrumentālās grupas pavadībā dziedās Jānis Stībelis, Atis Ieviņš, Roberts Gobziņš, Normunds Pauniņš un Annemarija Moiseja.

Gadu mijā svinību apmeklētājiem būs iespēja vērot arī svētku uguņošanu, kuras māksliniecisko priekšnesumu nodrošinās SIA "International Fireworks Design", savukārt muzikālo noformējumu veidojis latviešu popmūzikas grupas "Musiqq" dalībnieks un solists Marats Ogļezņevs. Pēc svētku uguņošanas aktivitātes turpināsies grupas "Bermudu divstūris" un dīdžeja "[Ex] da Bass" mūzikas pavadībā.

Pasākuma apmeklētājiem būs iespēja sasildīties pie ugunskuriem un iegādāties tirgotāju piedāvātos gadu mijas tradīcijām raksturīgos ēdienus un dzērienus, sola pasākuma rīkotāji.

Sportisku aktivitāšu cienītāji tiks gaidīti pilsētas publiskajā slidotavā pie Rīgas Kongresu nama, kas gadu mijā darbosies no 31.janvāra plkst.9 līdz 1.janvāra plkst.2.

Departaments atgādina, ka pasākuma norises vietā aizliegts ienest sprādzienbīstamus priekšmetus un pirotehniku, asus priekšmetus, šaujamieročus un citas bīstamas lietas. Tāpat apmeklētāji ir atbildīgi par savām personīgajām mantām. Bērniem līdz 16 gadu vecumam dalība pasākumā paredzēta tikai kopā ar vecākiem. Vienlaikus vecāki tiek aicināti pieskatīt savus nepilngadīgos bērnus.

Pasākuma teritorijā sabiedrisko kārtību uzraudzīs Rīgas Pašvaldības policija. Pašvaldība aicina iedzīvotājus būt saprotošiem un ļaut drošības dienestiem veikt savus pienākumus, tajā skaitā pārbaudes, ja nepieciešams.