foto: EPA/Scanpix
Prijankai Čoprai uz otro kāzu balli lielākā briljantu kaklarota, kādu jebkad būsiet redzējuši
Prijanka Čopra un Niks Džonass otrajā kāzu ballē Mumbajā.
Slavenības
2018. gada 21. decembris, 09:33

Prijankai Čoprai uz otro kāzu balli lielākā briljantu kaklarota, kādu jebkad būsiet redzējuši

Jauns.lv

Indiešu izcelsmes Holivudas aktrise Prijanka Čopra un amerikāņu dziedātājs Niks Džonass kāzas svinēja nedēļas garumā. Tagad pāris atgriezies sievas dzimtenē Indijā, lai ļautos nākamajam „kāzu vilnim” jeb otrajai kāzu ballītei. Paskatieties, kāda briljantu rota grezno jauno sievu. Tur pat karaļnamu dārgumi nobāl!

Pēc nedēļas garumā svinētajām kāzām, kuru laikā tika sarīkotas kristiešu un hindu tradīcijās ieturētas ceremonijas, aktrise Prijanka Čopra un dziedātājs Niks Džonass uz dažām dienām devās uz Ņujorku.

Taču tagad jaunais pāris jau atkal mērojis vairāk nekā 15 stundu garo lidojumu, lai atgrieztos sievas dzimtenē Indijā. Tur trešdienas vakarā viņi sarīkojuši otru kāzu balli. Jaunā sieva Prijanka bija ģērbusies tumši zilā tērpā ar zeltītiem ornamentiem un rotājusies ar elpu aizraujošu briljantu kaklarotu.

Prijanka Čopra rotājusies ar pasakainu briljantu kaklarotu

Neilgi pēc nedēļu ilgajām kāzām Indijā, aktrise Prijanka Čopra un mūziķis Niks Džonass devās uz Ņujorku. Jau dažas dienas vēlāk ...

gallery icon

Jaunais vīrs grupas „Jonas Brothers” mūziķis Niks Džonass bija ģērbies visnotaļ pieticīgi: pelēkā uzvalkā un melnā kreklā. Lai nedalīta uzmanība tiek viņa skaistajai sievai.

Programmas „Entertainment Tonight” rīcībā nonākusi informācija, ka otrās svinības jaunais pāris rīkojis ģimenei un draugiem, savukārt portāls "TMZ" papildina, ka uz tām bijuši lūgti arī plašsaziņas līdzekļu pārstāvji.

Indiešu aktrise Prijanka Čopra un viņas vīrs Niks Džonass kāzu dienā

gallery icon

Čopra svinībās teica uzrunu, kurā savus mīļos iepazīstināja ar Džonasu. „Mums tas nozīmē ārkārtīgi daudz, ka esat visi šovakar atnākuši,” norādījusi aktrise. „Šī ir ļoti īpaša mazas dzīves nodaļa, un es vēlējos, lai mans vīrs satiek visus īpašos cilvēkus, kas snieguši savu ieguldījumu. Tāpēc liels jo liels jums paldies, ka esat šeit, manu vecāku draugi, mamma, kas rīko šo brīnišķīgo vakaru, tēti, kurš zinu, ka arī ir te. Liels jums paldies, ka atnācāt un devāt savu svētību. Es ceru, ka jums visiem būs brīnišķīgs vakars. Un šis ir mans vīrs – Niks Džonass.”

Vakara gaitā Prijanka pārģērbās modes nama „Ralph & Russo” divdaļīgā rozā zelta krāsas tērpā. Šo attēlu plašākai publikas apskatei savā „Instagram” blogā publiskojusi aktrises stiliste Mimi Katrela.

Jaunajam pārim paredzētas arī trešās kāzu svinības Indijā, kurām jānotiek piektdien.

Prijankas Čopras un Nika Džonasa kāzas

Sestdien notikušajai kristiešu kāzu ceremonijai svētdien sekoja hindu tradīcijās ieturētas svinības. Niks Džonass un Prijanka Čopra kāzas svinēja nedēļas garumā.

gallery icon