foto: Kenneth Chan/Image Press Agency / MEGA / Vida Press
Mailija Sairusa vairs nesauc Laiemu Hemsvortu par savu līgavaini
Mailija Sairusa un Laiems Hemsvorts.
Slavenības
2018. gada 19. decembris, 13:45

Mailija Sairusa vairs nesauc Laiemu Hemsvortu par savu līgavaini

Jauns.lv

Popzvaigzne Mailija Sairusa viņu vairs nesauc par līgavaini. Pēc tam, kad zaudējusi māju Kalifornijas savvaļas ugunsgrēkā, dziedātāja daudz ko pārdomājusi. To skaitā, kādas ir dzīves patiesās vērtības. Viņa arī mainījusi domas, par to, kā turpmāk uzrunāt aktieri Laiemu Hemsvortu, ar kuru ir saderināta.

Viesojoties Hovarda Sterna šovā, popzvaigzne Mailija Sairusa pastāstījusi, ka, plosoties postošajam ugunsgrēkam, Laiems Hemsvorts glābis daudzos viņas mājdzīvniekus (to skaitā bijušas arī pundurcūciņas un suņi), kad pāris evakuējies no postošās dabas katastrofas skartās vietas. „Nekad neesmu mīlējusi viņu vēl vairāk,” atceroties ugunsgrēku un Laiema neatsveramo palīdzību, apliecinājusi Mailija.

Mailija Sairusa un Laiems Hemsvorts dodas pēc kafijas

Mailija Sairusa un Laiems Hemsvorts dodas pēc kafijas.

gallery icon

Šova vadītājs Hovards Sterns pārtraucis dziedātāju un apvaicājies, kā pareizāk uzrunāt Hemsvortu – par viņas „draugu... līgavaini?”

„Viņš ir mans partneris. Es tagad viņu saucu par savu „izdzīvošanas partneri”,” paskaidrojusi popzvaigzne.

Kas attiecas uz Hemsvortu pašu, viņam jaunais apzīmējums pārāk pie sirds neiet. „Viņš uzskata, ka tas nav romantisks, bet es esmu sapratusi, ka ir gan,” apliecina Sairusa. „Tieši tāpēc tu esi kopā ar kādu – lai izdzīvotu. Un viņš bija tik apbrīnojams. Viņš visus dzīvniekus savietoja savā automašīnā. Divas pundurcūciņas viņš ielika redeļu kastēs, ko es jums teikšu, nemaz nav tik vienkārši izdarīt.”

„Viņam daudz nācās nopūlēties, glābjot dzīvniekus.”

foto: Pap Cultue / BACKGRID/All Over P/ Vida Press
Mailija Sairusa un Laiens Hemsvorts ierodas Ņujorkā, kur dziedātājai plānota piedalīšanas šovā „Saturday Night Live”. Šīs ir pirmā reize, kad pāris pēc postošā savvaļas ugunsgrēka redzēts izejam sabiedrībā.

Pēc piedzīvotā posta Sairusa un Hemsvorts ar kuplo mājdzīvnieku saimi īslaicīgi pārcēlušies uz dzīvi Našvilā, kur mitinās dziedātājas ģimene. „Mēs pamazām mācāmies pierast,” apliecina dziedātāja par atgriešanos austrumu krastā. „Man šķiet, ka mums abiem šobrīd pats smagākais būs atgriešanās.”

Pāris pamazām esot iedzīvojies jaunajos dzīves apstākļos. „Viņš ir fantastisks pavārs,” savu partneri slavē Sairusa. Abi arī turpina ceļot kopā. Aizvadītajā nedēļas nogalē Hemsvorts pavadījis Sairusu uz Ņujorku, kur viņa piedalījās šovā „Saturday Night Live”.

Mailija Sairusa un Laiems Hemsvorts atpūšas pludmalē

Dziedātāja Mailija Sairusa atpūšas Malibu pludmalē. Kamēr draugs aktieris Laiems Hemsvorts nododas sērfošanai okeāna viļņos, viņa bauda saulīti liedagā.

gallery icon

Mailija Sairusa un Laiems Hemsvorts 2012. gadā

gallery icon

Mailija Sairusa ar draugu Laiemu Hemsvortu apmeklē „Oskara” balvu vakara ballīti

gallery icon

Mailija Sairusa ar draugu Laiemu Hemsvortu

gallery icon

Mailija Sairusa un Laiems Hemsvorts filmā „The Last Song”

gallery icon