Vai Nikola Kidmena samazinājusi krūtis?
Rietumu prese tenko, ka Nikola Kidmena esot saņēmusies veikt krūšu samazināšanas operāciju un izņēmusi implantus.
Slavenības
2016. gada 10. februāris, 06:36

Vai Nikola Kidmena samazinājusi krūtis?

Jauns.lv

Pateicoties dziļi dekoltētajiem tērpiem, kādus izvēlas aktrise Nikola Kidmena, viņas fani ievērojuši, ka pēdējā laikā viņu iemīļotās mākslinieces krūžu izmērs vizuāli izmainījies un pauž aizdomas, ka Nikola iespējams izņēmusi implantus.

Aizvadītā mēneša vidū 48 gadus vecā austrāliešu aktrise Nikola Kidmena apmeklēja organizācijas UNICEF rīkoto labdarības balli Losandželosā. Uz svinīgo pasākumu „Oskara” balvas laureāte ieradās bez vīra kantri dziedātāja Kīta Urbana (48).

Aktrise, kas agrāk nebija iecienījusi dziļi dekoltētus tērpus, šoreiz fotogrāfiem pozēja modes nama „Louis Vuitton” darinātā zaigojošā kleitā ar ļoti dziļu dekoltē, kas burtiskā nozīmē sniedzās līdz Nikolas nabai. Savukārt tērpa šķēlums apkārtējo acīm atsedza aktrises slaidās kājas.

Pateicoties šim tērpam, kā arī tam, kurā viņa janvāra beigās apmeklēja Ekrāna aktieru ģildes balvu ceremonijas vakaru, bija acīmredzams, ka aktrises figūra ir mainījusies.

Vērīgākie fani atzinuši: ja salīdzina aktrises tagadējās fotogrāfijas ar tām, kas tapušas, piemēram, 2014. gadā, viņas krūtis ir burtiski „saplakušas”. Daži rietumu preses izdevumi jau paspējuši paziņot, ka Nikola, visticamāk veikusi krūšu samazināšanas operāciju un izņēmusi implantus. Kāds no aktrisei tuviem cilvēkiem izteicies sekojoši: „Agrāk viņa ļoti lepojās ar savām formām un ar prieku akcentēja tās ar seksapīliem tērpiem. Taču aizvadītā gada nogalē viņa tomēr saņēmās par labu implantu izņemšanai.”


Kasjauns.lv / Foto: Vida Press