foto: Instagram
Filips Kirkorovs meitai sarīko vērienīgu dzimšanas dienas ballīti Harija Potera noskaņās
Slavenības
2018. gada 4. decembris, 17:05

Filips Kirkorovs meitai sarīko vērienīgu dzimšanas dienas ballīti Harija Potera noskaņās

Jauns.lv

Novembra beigās savu septīto dzimšanas dienu svinēja Krievijas estrādes karaļa Filipa Kirkorova meita Alla Viktorija. Dažas dienas pēc šī notikuma Kirkorovs beidzot atradis laiku, lai sarīkotu savai atvasei svētku ballīti.

Dzimšanas dienas gaviļnieci tētis iepriecināja ar grandiozu ballīti, kas tika sarīkota Harija Potera noskaņās. Ar burvju zizli pasākumā vicinājās arī Kirkorovs pats.

Allas Viktorijas Kirkorovas septiņu gadu dzimšanas dienas ballīte

Novembra beigās savu septīto dzimšanas dienu svinēja Krievijas estrādes karaļa Filipa Kirkorova meita Alla Viktorija. Dažas dienas pēc šī notikuma ...

gallery icon

51 gadu vecais skatuves mākslinieks saspringtā grafika dēļ nedēļas nogalē meitai ballīti sarīkot nav varējis, tāpēc svētku pasākums noritēja pirmdienā kādā no Maskavas restorāniem.

Lūgto viesu vidū zvaigžņu netrūka - atnāca par Kirkorova bijusī sieva estrādes primadonna Alla Pugačova ar saviem un humorista Maksima Galkina dvīņiem Hariju un Elizabeti. Klāt ar dāvanām bija arī dziedātājas Anastasija Stocka un Anija Loraka ar atvasēm, Allas Viktorijas krusttēvs TV raidījumu vadītājs Andrejs Malahovs un citi kaimiņzemē zināmi ļaudis.