Kurai kuplākas? Divas slavenības sacenšas ar formīgajām aprisēm. FOTO
Blac Chyna un Ambera Rouza izrādījušas savus lielākos dotumus pikantos tērpos.
Slavenības
2016. gada 12. februāris, 19:12

Kurai kuplākas? Divas slavenības sacenšas ar formīgajām aprisēm. FOTO

Jauns.lv

Modele Ambera Rouza (32) un bijusī striptīza dejotāja ar iesauku Blac Chyna (27) iemantojušas popularitāti, pateicoties savām kuplajām ķermeņa aprisēm. Nesen abas amerikāņu slavenības viesojušās Trinidadas karnevālā, kur augumu atsedzošos tērpos izrādījušas savus dotumus.

Bijusī striptīza dejotāja Blac Chyna un modele Ambera Rouza šogad kā goda viešņas uzaicinātas piedalīties krāšņajā karnevālā, kas ik gadus norisinās Karību jūrā esošajā Trinidadas salā. Abas populārās sievietes, kas gatavas demonstrēt savas kuplās sēžamvietas katrā izdevīgā brīdī, jutās ļoti ērti karnevāla tērpos – ar ķēdītēm un akmentiņiem dekorētos bikini un galvasrotās no spalvām.

Arī Ambera, tāpat kā Blac Chyna, agrāk bija striptīza dejotāja. Viņa jau no 19 gadu vecuma strādāja naktsklubā. 2008. gadā, uzņemot klipu „What Them Girls Like”, Rouza iepazinās ar reperi Kanje Vestu (38). Divus gadus abus vienoja romantiskas attiecības. Pāris izšķīrās 2010. gadā, un drīz pēc tam skandalozais reperis uzsāka attiecības ar citu kuplo formu īpašnieci – amerikāņu sabiedrības dāmu Kimu Kardašjanau, ar kuru apprecējās 2014. gada maijā.

Blac Chyna reiz bija Kimas Kardašjanas labākā draudzene. Abas sievietes bija nešķiramas. Abas kopā gāja uz sporta zāli un kopā pozēja attēliem, ko vēlāk izrādīja sociālajos tīklos. Taču ciešā draudzība izira pēc tam, kad Blac Chyna bērna tēvs reperis Tyga (25) sāka satikties ar Kimas Kardašjanas pusmāsu, tolaik 17 gadus veco Kailiju Dženeri.

Kimai par lielu nepatiku, nu viņas bijusī labākā draudzene ir lielos draugos ar viņas vīra bijušo mīļāko – Amberu Rouzu.

Nesen Blac Chyna sākusi satikties ar māsu Kardašjanu vienīgo brāli Robertu Kardašjanu (27), kuram jau sen ir nesaskaņas ar māsām.


Kasjauns.lv / Foto: Vida Press