foto: Mārtiņš Ziders
"Viegli nav" - Imanta Parādnieka sieva Dina par ģimeni un attiecībām
Imants un Dina laulībā nodzīvojuši 32 gadus.
Slavenības
2018. gada 22. novembris, 06:02

"Viegli nav" - Imanta Parādnieka sieva Dina par ģimeni un attiecībām

Jauns.lv

Teju, teju pasaulē nāks Nacionālās apvienības priekšsēdētāja vietnieka Imanta Parādnieka septītā atvase, kā māte ir par politiķi 18 gadus jaunākā Lita Trakina. Sieviete ir 32 gadus veca – tieši tikpat, cik Imants nodzīvojis laulībā ar sievu Dinu. "Viegli nav," žurnālam "Kas Jauns" atzinusies Dina.

Kā raksta žurnāls, Latvijas simtgades jubilejas noskaņās gaidītais Imanta bērns, ko gada izskaņā pasaulē laidīs viņa otra mīļotā sieviete, Parādnieku ģimenē tiek uzņemts ar divējādām izjūtām – Imants ir priecīgs, bet Dina... Viņa samierinās un vismaz pagaidām ar šķiršanās dokumentiem uz tiesu vai pie notāra skriet negrasās. „Ģimene ir svarīgākais,” saka Dina.

No sievas Dinas Imantam ir četri bērni – Hārdijs, Anete, Imants un Rihards, bet no kādreizējās mīļākās Janas, ko Imants mēdza pat publiski dēvēt par savu otro sievu un kas slavena kļuva 2010. gadā, kad Parādnieks iesaistījās politikā, viņam ir dēls Helvis.

Politiķa un viņa tagadējās ārlaulības draudzenes Litas Trakinas dēls Reinards pasaulē nāca 2016. gada oktobrī, bet jau decembrī viņi kļūs par vecākiem vēl vienam kopīgam bērnam.

Vecākie bērni Imantam Parādniekam un viņa likumīgajai sievai Dinai ir sarūpējuši jau vairākus mazbērnus, kam vectētiņa Imanta divgadīgais dēls Reinards faktiski sanāk onkulis.

Šīs nedēļas žurnālā "Kas Jauns" varat lasīt sarunu ar Parādnieku pāri - par to, kāds noskaņojums valda viņu attiecībās un ko par vīra ārpusģimenes attiecībām un tajās dzimušajiem un vēl gaidāmajiem bērniem domā Dina.

Kā Imants Parādnieks nogrieza sev asti

gallery icon