foto: Vida Press
"Beverlihilsas 90210" zvaigzne Braiens Ostins Grīns no savas dzīves pilnībā izslēdzis vecāko dēlu
Braiens Ostins Grīns.
Slavenības
2018. gada 14. novembris, 08:21

"Beverlihilsas 90210" zvaigzne Braiens Ostins Grīns no savas dzīves pilnībā izslēdzis vecāko dēlu

Jauns.lv

Seriāla „Beverlihilsa 90210” zvaigznei Braienam Ostinam Grīnam un aktrisei Meganai Foksai ir trīs kopīgi puikas, taču aktierim ir arī 16 gadus vecs dēls, kurš pasaulē nācis viņa iepriekšējās attiecībās. Viņa māte apgalvo, ka Grīns par vecāko dēlu vispār vairs neinteresējas.

Braiens Ostins Grīns un Vanesa Mārsila iepazinās seriāla „Beverlihilsa 90210” uzņemšanas laikā. 2002. gadā pasaulē nāca abu kopīgais dēls Kasiuss, bet abi vecāki drīz vien pašķīrās.

2004. gadā Grīns uzsāka attiecības ar aktrisi Meganu Foksu. Pārim ir trīs kopīgi dēli – Noa Šenons (6), Bodhi Ransoms (4) un Džornijs Rivers (2).

foto: ddp images / AFF / Vida Press
Vanesa Mārsila ir Braiena Ostina Grīna vecākā dēla Kasiusa māte.

Aktrise Vanesa Mārsila sociālajos tīklos publiskojusi emocionālu vēstījumu, kurā teikts, ka viņas vienīgais dēls – 16 gadus vecais Kasiuss – jau piecus gadus nav ticies ar tēvu. Braiens Ostins Grīns un viņa sieva Megana Foksa dēlu pilnībā izstūmuši no savas dzīves.

View this post on Instagram

The world is yours and it’s time for change.

A post shared by vanessamarcilmlovesk (@vanessamarcilmlovesk) on

Tēvs par savu vecāko dēlu nav interesējies kopš brīža, kad zaudēja tiesas prāvu, kurā vēlējās iegūt pilnas aizbildnības tiesības pār atvasi.

„Pirms 12 gadiem es saņēmu tiesas dokumentus un nākamos vairāk nekā astoņus gadus centos tiesā aizstāvēt sevi un savu dēlu, jo viņa tēvs un pamāte centās iegūt pilnas aizbildnības tiesības (tas nozīmētu, ka varētu savu dēlu redzēt četras dienas mēnesī) un tad pieprasīja maksāt viņiem bērna uzturēšanas naudu,” raksta Mārsila. „Viņi zaudēja prāvu un civillietu, kurā prasīja 200 000 dolāru.”

foto: Rob Rosen / SplashNews.com/ Vida Press
Braiens Ostins Grīns ar sievu Meganu Foksu un trīs kopīgajiem dēliem.

„Es nesniedzu publiskus komentārus, lai pasargātu savu tobrīd vēl mazo dēlu no paparaci, kas viņam sekoja un zēnu biedēja,” paskaidro Vanesa Mārsila.

„Es arī nekad neesmu prasījusi nekāda veida bērna uzturlīdzekļus un nekad neesmu mēģinājusi liegt Kasiusa tētim ar viņu tikties. Nekad. Beigu beigās viņi zaudēja tiesas prāvu. Tiesnesis viņus nosauca par „vieglprātīgiem”. Viņiem visu laiku bija 50% aizbildnības, un tā palika arī pēc tiesas prāvas beigām, jo es NEKAD nebiju pieprasījusi pilnas aizbildnības tiesības.”

Saskaņā ar Mārsilas teikto, Grīns (45) un Foksa (32) „nolēma pilnībā izslēgt Kasiusu no savas dzīves”, kā arī savu trīs dēlu – Kasiusa pusbrāļu – dzīves.

foto: CAMERA PRESS/Sarah DeBoer / AFF / Vida Press
Braiens Ostins Grīns un Vanesa Mārsila 2001. gadā.

„Kass nekad nav saticis savu jaunāko brālīti un viņam nav atļauts zināt, kur dzīvo viņa bioloģiskais tēvs, pamāte un trīs jaunākie brāļi,” raksta Mārsila.

„Tiesas prāvas par bērnu aizbildnību sāpina tikai bērnus, mums to vajadzētu saprast. Lieciet bērnu pirmajā vietā. Nevajadzētu būt vienam „svarīgākam vecākam”, jo bērni abus vecākus mīl vienādi, neraugoties uz to, kādas ir vecāku attiecības.”

„Kass ir dziļi sagrauts, jo ir izstumts no otras savas ģimenes dzīves, NEKO tuvāk nepaskaidrojot.”

View this post on Instagram

Kassius on our farm upstate New York. #TheGoodLife

A post shared by vanessamarcilmlovesk (@vanessamarcilmlovesk) on

Megana Foksa un Braiens Ostins Grīns ar dēliem

Megana Foksa un Braiens Ostins Grīns ir vecāki trīs kopīgiem dēliem – Noa Šenonam (4), Bodhi Rensomama (3) un Džornijam ...

gallery icon

Megana Foksa bērnus neierobežo

gallery icon

Megana Foksa un Braiens Ostins Grīns

gallery icon