foto: AFP/Scanpix
Televīzijā to neparāda! Lūk, kas notika "Victoria's Secret" eņģeļu ģērbtuvēs
Slavenības
2018. gada 10. novembris, 18:51

Televīzijā to neparāda! Lūk, kas notika "Victoria's Secret" eņģeļu ģērbtuvēs

Jauns.lv

Šonedēļ Ņujorkā aizvadīts populārā apakšveļas zīmola "Victoria's Secret" modes šovs, kurā piedalījās vienas no pasaulē skaistākajām modelēm. Lai ikgadējā modes skate vienmēr saglabātu spozmi un krāšņumu, aizkulisēs pie dāmu vizuālā tēla strādā ievērojama cilvēku komanda.

Vairākas stundas pirms lielās "Victoria's Secret" modes skates īpaši izraudzītās modeles ieradās notikuma vietā, lai postos ilgi gaidītajam iznācienam. 

Grandiozā "Victoria's Secret" modes šova aizkulises

gallery icon

Modes skatē piedalījās tādas pasaulē zināmas modeles kā Džidži un Bella Hadidas, Kendala Dženere, Džasmīna Tūksa un Behati Prinslū. Tāpat skatē piedalījās arī modele Adriana Lima, kura grandiozajā šovā piedalās pēdējo reizi.

Tradicionāli šova laikā tika demonstrēts arī īpašais "Dreams Angel Fantasy" krūšturis ar "Swarovski" kristāliem, kura vērība ir apmēram viens miljons ASV dolāru. Šogad gods to demonstrēt tika modelei Elzai Hoskai.

"Victoria's Secret" modes skate plašākai sabiedrībai tiks rādīta svētdien, 2.decembrī, kad ar īpaši ekskluzīvām tiesībām to raidīs amerikāņu telekanāls ABC.

"Victoria's Secret" eņģeļi izrāda seksīgu apakšveļu grandiozā modes skatē

gallery icon