foto: scanpix
Alla Pugačova slimības dēļ atceļ uzstāšanos
Alla gatavo jaunas dziesmas un plāno 70 gadu jubilejas koncertus.
Slavenības
2018. gada 9. novembris, 06:43

Alla Pugačova slimības dēļ atceļ uzstāšanos

Jauns.lv

Redzēt Krievijas estrādes primadonnu Allu Pugačovu (69) uz skatuves beidzamajos gados viņas talanta mīļotājiem ir rets prieks. Nu tas ies secen arī pazīstamā krievu dziedātāja Leonīda Agutina (50) koncerta viesiem - Alla no dalības tajā atteikusies, jo sasirgusi.

2010. gadā Krievijas estrādes dīva Alla Pugačova paziņoja, ka aiziet no aktīvās koncertdzīves. Un kopš tā laika uz skatuves kāpusi vien ļoti reti, izpildot dažas dziesmas kā īpašā viešņa īpašos pasākumos.

Nu viņas uzstāšanās bija paredzēta Leonīda Agutina radošajā vakarā, Alla bija ieplānojusi nodziedāt vienu no mākslinieka hitiem, taču negaidīti sasirgusi. Un dažas dienas pirms koncerta mainījusi plānus.

"Sapņoju uzstāties Leonīda Agutina koncertā, arī dziesma ir lieliska, bet nespēšu. Esmu saslimusi. Ļoņa, es dievinu tevi un tavu mūziku. Piedod, ka tā sanāca," Pugačova ierakstījusi savā "Instagram" profilā.

Satraukušies fani, protams, uzreiz metušies Allai vēlēt labu veselību un atkopties pirms gaidāmajiem viņas 70 gadu jubilejas koncertiem.

Alla Pugačova aizbrauc no Latvijas

Pagājušās nedēļas nogalē, Latvijā uzturējusies teju mēnesi, mājās devās Krievijas estrādes primadonna Alla Pugačova.

gallery icon

Kā jau ziņots, Alla gatavojot jaunas dziesmas un jaunu programmu, lai nākampavasar varētu sniegt jubilejas solo koncertus, atzīmējot savu jubileju. 2019. gada 15. aprīlī Allai apritēs 70 gadi. Mēļo, ka Pugačova iecerējusi 20 jubilejas koncertus, no kuriem vairāki notiks arī ārpus Krievijas - Izraēlā, Vācijā, ASV.

Maksima Galkina un Allas Pugačovas kopdzīves ainiņas

Krievu humorista Maksima Galkina un estrādes dīvas Allas Pugačovas kopdzīves ainiņas.

gallery icon