foto: Publicitātes
Nikolajs Puzikovs, meitenes un motocikli - "dziedošais policists" Kiprā sacer jaunu hitu
Mūzika
2018. gada 8. novembris, 16:16

Nikolajs Puzikovs, meitenes un motocikli - "dziedošais policists" Kiprā sacer jaunu hitu

Jauns.lv

"Dziedošais policists" Nikolajs Puzikovs jau sen vēlējies sadarboties ar producentu un dziesmu autoru Rassell. Beidzot tāda iespēja radusies un kopīgi tapusi dziesma “Man vajag tādu kā tevi”, kuras mūzikas autors ir Rassell, bet vārdus rakstījis pats Nikolajs.

Kā uzskata Puzikovs - Rassel, īstajā vārdā Ruslans Kuksinovičs, esot viens no talantīgākajiem producentiem Latvijā.

“Ideja dziesmai radās jau gada sākumā, saņemot demo versiju no Rassell,” stāsta Nikolajs, “biju pozitīvi pārsteigts par Rassell melodiskās līnijas izvēli,  kuras pamatā bija POP, R&B un vieglas deju mūzikas kombinācija."

"Joprojām strādāju policijā, un dziesmas vārdus sarakstīju atvaļinājuma laikā Kiprā," atklāj Nikolajs. "Ceļojums man deva iedvesmu un labas atmiņas, līdz ar to uzrakstīt tekstu man bija mazliet vieglāk nekā atrodoties Latvijā. Tas nav viegls darbs, atrast pareizos vārdus. Pirms dziesmu nododu saviem klausītājiem un atbalstītājiem, vēlējos saņemt ekspertu viedokļus, un vairākums atzina, ka šādas stila dziesmas manā repertuārā nav un ir laiks pamēģināt kaut ko jaunu.”

Nikolaja Puzikova dziesmas “Man vajag tādu kā tevi” tapšanas aizkadri

Nikolaja Puzikova dziesmas “Man vajag tādu kā tevi” tapšanas aizkadri.

gallery icon

Par dziesmas video tapšanu Nikolajs komentē: “Esmu ļoti apmierināts ar darba rezultātu. Dziesmas video vēlējos atspoguļot braucienu ar motociklu. Videoklipā tika filmēti vairāki "Harley-Davidson" motociklu modeļi un ne tikai. Jāsaka paldies manam draugam Paulam, kurš palīdzēja to visu noorganizēt, kā arī paldies Kasparam Dvinskim, kurš ļoti aktīvi iesaistījās filmēšanas procesā. Un paldies visiem maniem draugiem. Tā bija viena no labākajām ballītēm.”