Džeksona 17 gadus vecā meita smēķē un apmeklē anonīmo alkoholiķu saietus
Maikla Džeksona meita Parisa manīta Losandželosas ielās ar cigareti rokās.
Slavenības
2016. gada 16. februāris, 17:14

Džeksona 17 gadus vecā meita smēķē un apmeklē anonīmo alkoholiķu saietus

Jauns.lv

Popmūzikas karaļa Maikla Džeksona vienīgajai meitai Parisai ir tikai 17 gadu, bet viņa jau aizrāvusies ar kaitīgajiem paradumiem. No viena jauniete tagad cenšas atbrīvoties.

Popmūzikas karalis Maikls Džeksons pāragri devās uz viņsauli 2009. gadā, būdams vien 50 gadus vecs. Kopš mūziķa nāves viņa bērniem pievērsta pastiprināta sabiedrības uzmanība. Prinsam Maiklam šobrīd ir 18 gadu, Parisai – 17, bet jaunākajam dēlam, sauktam par Blanketu, – 13. Džeksona bērni pieauga sabiedrības acu priekšā. Viņiem bija jāmācās samierināties ar tēva zaudējumu tik agrā vecumā un mammas prombūtni ikdienā. Parisas nervi neizturēja jau pirms trim gadiem, kad meitene centās izdarīt pašnāvību. Pēc jaunietes izrakstīšanās no slimnīcas, viņas vecmāmiņa Ketrīna Džeksone, kas oficiāli iecelta par savu mazbērnu aizbildni, aizsūtīja Parisu uz slēgtu skolu Jūtas štatā. Kādu brīdi Maikla Džeksona meitas dzīve ritēja rāmi un mierīgi. Meitene apmeklēja parastu skolu un satika savu pirmo mīļoto pusi, ar kuru jau sapņoja par kāzām.

Taču nesen, atbildot uz naidpilniem komentāriem sociālajos tīklos, Parisa atklājusi, ka viņa šobrīd cīnās ar alkohola atkarību. „Tas ir smieklīgi! Jūs gaidāt no manis, ka es burtiskā nozīmē visu dienu sēdēšu pie datora un atbildēšu uz jūsu komentāriem? Man ir jāapmeklē anonīmo alkoholiķu rīkotās sapulces, man ir arī ģimenes pienākumi un savas privātas darīšanas,” rakstīja Parisa. „Vai tas ir godīgi, ka par katru manu ierakstu uzbrūk cilvēki, kurus es pat nepazīstu, un pārmet, ka nav saņēmuši to, ko gaidījuši? Es ne ar vienu no jums neesmu pazīstama. Es cienu jūsu mīlestību un atbalstu, taču jūsu cerības ir vienkārši smieklīgas. No mana tēva arī gaidīja nezina ko. Viņš jums neko nebija parādā, bet jūs viņu burtiski rāvāt gabalos ik dienas. Es neļaušu, lai kas tāds notiku ar mani!”

     

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press