foto: Vida Press
Keitijas Holmsas zeltnesi rotā briljanta gredzens. Vai Toma Krūza bijusī sieva saderinājusies?
Keitijas Holmsas pirkstā mirdz gredzens ar briljantu.
Slavenības
2018. gada 4. novembris, 09:29

Keitijas Holmsas zeltnesi rotā briljanta gredzens. Vai Toma Krūza bijusī sieva saderinājusies?

Jauns.lv

Aktrise Keitija Holmsa šonedēļ Ņūorleānā redzēta ar spožu briljanta gredzenu uz kreisās rokas zeltneša, un fani nekavējoties izteikuši minējumu, ka viņa varētu būt saderinājusies.

Aktiera Toma Krūza bijusī sieva nofotografēta Ņūorleānā, no filmēšanās brīvā brīdī. Viņa bija ģērbusies vienkāršā brīvā pelēkā T kreklā un ar kafijas krūzīti vienā rokā. Otrā rokā turēja tālruni, lasīja tajā saņemto ziņu un burtiski staroja priekā.

Vai Keitijas Holmsas pirkstā saderināšanās gredzentiņš?

Keitijas Holmsas pārstāvis apliecina, ka saderinājusies ir viņas ekrāna varone no filmas „The Secret”, nevis aktrise pati.

gallery icon

Spožais gredzentiņš, kas rotāja aktrises pirkstu, ļoti izcēlās no viņas citādi ieturētā ikdienišķā ģērbšanās stila. Redzot grezno rotaslietu un Keitijas plato smaidu – faniem bija tikai viena doma: viņa ir saderinājusies.

Aktrises pārstāvis slavenību žurnālam „People” steidzis paskaidrot, ka tas neesot saderināšanās gredzens, kā daudzi domājot. „Keitija nav saderinājusies ne ar vienu citu, kā savu izdomāto filmas līgavaini, kuru atveido Džerijs O’Konels,” norādījis pārstāvis, kliedējot baumas par Holmsas saderināšanos īstajā dzīvē.

Saderināta ir aktrises atveidotā ekrāna varone, un tāpēc viņas zeltnesī mirdz šikais juvelierizstrādājums.

foto: Vida Press
Keitija Holmsa un Džeimijs Fokss ir kopā kopš 2013. gada, taču aizvien ļoti piesardzīgi izturas pret nofotografēšanu kopā.

Keitija Holmsa šobrīd strādā pie filmas „The Secret”, kas uzņemta pēc tāda paša nosaukuma grāmatas motīviem un fokusējas uz pozitīvās domāšanas lielo spēku.

Kopš 2013. gada augusta Keitija privātajā dzīvē ir kopā ar aktieri Džeimiju Foksu. Pāris pēdējā laikā biežāk redzēts kopā, kā arī biežāk manīts sadodamies rokās vai apskaujamies arī publiski.

Septembrī Holmsa vairākas reizes mēroja ceļu uz Džordžijas štatu, lai satiktu Foksu, kurš tobrīd filmējās kinolentē „Just Mercy”. Pāris kopā devās braucienos ar velosipēdiem un kopā apmeklēja sporta zāli.

Kāds no pāra draugiem slavenību žurnālam „People” apliecinājis, ka „abi aizvien ir ļoti piesardzīgi pret nofotografēšanu kopā”.

Aktrise Keitija Holmsa pastaigā ar meitu un viņas sunīti

Aktrise Keitija Holmsa ar meitu Suri un viņas čivavas sunīti Haniju. Pirms diviem gadiem Holmsas un Toma Krūza meita Suri ...

gallery icon

Toma Krūza un Keitijas Holmsas dzīve

gallery icon