foto: Vida Press
Meļi! Slavenie amerikāņi, kas solīja pamest valsti, ja Trampu ievēlēs par prezidentu
Donalds Tramps.
Slavenības
2018. gada 2. novembris, 12:40

Meļi! Slavenie amerikāņi, kas solīja pamest valsti, ja Trampu ievēlēs par prezidentu

Jauns.lv

Neskaitāmas amerikāņu slavenības solījās pamest valsti, ja ASV prezidenta vēlēšanās uzvarētu biznesa moguls Donalds Tramps. Kā visi labi to zinām, 2016. gada 8. novembrī viņu tiešām ievēlēja. Aizritējuši divi gadi, bet savulaik tik kategoriski noskaņotās zvaigznes savu solījumu nebūt nav turējušas.

Pārcelšanās uz citu valsti nav vienkāršs lēmums, to nevar izdarīt uzreiz – tā, „uz sitiena”. Taču divi gadi, domājams, ir pietiekami ilgs laiks, lai tās slavenības, kuras būtu gribējušas turēt vārdu, doto solījumu būtu izpildījušas. Šīs sabiedrībā labi zināmās personas par došanos prom no ASV ir tikai „tukši runājušas” jeb, sakot pavisam tieši, – samelojušās.

Kad vēlēšanas vēl nebija notikušas, vismaz 20 slaveni ļaudis publiski pauda nepatiku pret republikāņu kandidātu Donaldu Trampu, apsolot: „Ja viņš uzvarēs, mēs pametīsim valsti” (divi no viņiem solījās pat pamest šo planētu!).

Interesanti, ka šādi draudi publiski izskan katrās prezidenta vēlēšanās, un bieži vien no vieniem un tiem pašiem cilvēkiem. Daudzi no viņiem tāpat izteicās, kad vēlēšanās 2000. gadā un 2004. gadā kandidēja Džordžs Bušs.

Nākamā lapa: Eimija Šūmere, Bārbra Streizande un garīdznieks Als Šarptons