foto: Instagram
Basketbolists Aigars Šķēle kļuvis par tēvu
Slavenības
2018. gada 29. oktobris, 19:45

Basketbolists Aigars Šķēle kļuvis par tēvu

Jauns.lv

Par tēvu kļuvis Latvijas izlases basketbolists Aigars Šķēle - viņa un Beātes Katrīnas Zeltiņas ģimenē pasaulē nācis dēls Adrians.

Par priecīgo notikumu 25 gadus vecais Šķēle paziņojis sociālās saziņas tīklā "Instagram", ievietojot tur foto, kurā redzama Beāte un viņš pats, turot rokā auto sēdeklīti ar mazuli tajā. "Ģimene kļūst lielāka! ❤️ Sveicam mūsu jaunāko un pievilcīgāko ģimenes locekli Adrianu  😍❤️ Mēs tevi tā mīlam 👪🐶🐶"

Jaunos vecākus Instagram sveica arī Aigara brālis, basketbolists Armands Šķēle, ievietojot Aigara un Beātes foto, bēbīša emocijzīmi un angļu valodā vēstot, ka ir laimīgs onkulis.

foto: Instagram

Beāte savu mazuļa gaidīšanas laiku itin aktīvi atrādīja sociālajos tīklos, "Instagram" daloties ar ne vienu vien foto. 25. oktobrī, piemēram, viņa svinēja vārda dienu, un bijis plānots, ka mazais tajā dienā jau būtu nācis pasaulē.

"Dēliņš negribēja ar mammu svinēt svētkus vienos datumos, bet tas nekas, manu mazo skorpioniņ, es jau zināju, ka rādīsi raksturu, jau esot puncī," mīļi jokoja Beāte, kas vēl dienu iepriekš kļuva 24 gadus veca.

Basketbolista Aigara Šķēles un viņa mīļotās Beātes dzīves ainiņas

Foto no basketbolista Aigara Šķēles un viņa mīļotās Beātes Zeltiņas "Instagram" profiliem.

gallery icon

Aigars un Beāte ir pāris jau vairāk nekā četrus gadus. Šogad Šķēle basketbola kluba "Ventspils" rindās kļuva par Latvijas čempionu, tiekot arī atzīts par finālsērijas vērtīgāko spēlētāju, bet tagad maizi pelna franču klubā Antibas "Sharks".