foto: Ekrānuzņēmums no "Vk.ru"
Neskaidros apstākļos miris Krievijā dzīvojušais nigēriešu princis, kurš strādāja pat par traktoristu
Gabriels Seguns Adžaijs Krievijā dzīvojis jau daudzus gadus un uz turieni devies pēc tam, kad internetā iepazinies ar savu topošo līgavu - kādu vietējo policisti Natāliju.
Trakā pasaule
2018. gada 17. oktobris, 06:25

Neskaidros apstākļos miris Krievijā dzīvojušais nigēriešu princis, kurš strādāja pat par traktoristu

Jauns.lv

Līdz Latvijai nonākusi kāda sēru vēsts, kura jau pagājušās nedēļas izskaņā satricināja Krievijas sabiedrību. Tur, Čerepovecas naktsklubā neskaidros apstākļos miris šajā valstī ilgstoši dzīvojušais nigēriešu princis.

Kā raksta krievu medijs “Ria Novosti” naktī uz 13. oktobrī, Čerepovecas pilsētā, Krievijas ziemeļos pagaidām neskaidros apstākļos bojā gājis par īstu nigēriešu princi uzskatītais Gabriels Seguns Adžaijs.

Nāve 32 gadus veco vīrieti piemeklējusi vietējā naktsklubā ar nosaukumu “Platina”, varasiestādes ir sākušas izmeklēšanu saistībā ar notikušo, taču mediķi jau paspējuši sniegt atzinumu – nāve iestājusies pēc sirdstriekas.

Nigēriešu prinča Gabriela dzīve sociālajos tīklos

Līdz Latvijai nonākusi kāda sēru vēsts, kura jau pagājušās nedēļas izskaņā satricināja Krievijas sabiedrību. Tur, kādas mazpilsētas naktsklubā neskaidros apstākļos ...

gallery icon

Nigēriju pametis dēļ nāves briesmām

Saskaņā ar kaimiņvalsts mediju pausto, Nigēriešu izcelsmes vīrietis Krievijā dzīvojis jau daudzus gadus un liktenis viņu turp atvedis dažādu iemeslu dēļ.

Gabriels, vismaz pēc paša apgalvojumiem, bijis princis kādā no Nigērijas ciltīm, taču atteicies pretendēt uz karaļa titulu, kas viņam, kā vecākajam ģimenē, pienāktos pēc tēva nāves, jo bija dziļi neapmierināts ar parastās tautas labklājību.

Dzīves laikā puisi atkārtoti mēģinājuši noslepkavot ienaidnieki no citām ciltīm un kādā brīdī, paklausot ģimenes padomam, puisis pametis dzimteni.

Sākumā princis dzīvojis Dubaijā, Apvienotajos Arābu Emirātos, taču, pēc tam kad internetā iepazinies ar savu topošo līgavu – kādu Krievijas policijas darbinieci Natāliju, devies uz ziemeļu valsti.

Pēcāk abi ar sievu gan paguvuši apmeklēt arī Gabriela dzimteni. 

Šo prinča dzīvesstāstu kā patiesu sarunās ar krievu medijiem atkārtoja arī viņa un sievas Natālijas radinieki.

Ar mirkļiem no savas dzīves Gabriels labprāt dalījies arī sociālajos tīklos.

Strādājis pat par traktoristu

Pirms pēkšņās nāves Gabriels Krievijā paguva strādāt par traktoristu kādā saimniecībā.

Puisim, kurš lieliski pratis runāt angliski (Nigērijā angļu valodai ir oficiālās valodas statuss) pa rokai bijis diploms informācijas tehnoloģiju jomā, taču bez krievu valodas zināšanām darbu šajā jomā atrast tā arī nav izdevies, raksta “Ria Novosti”.

Taču, neskatoties uz dzīves pagriezieniem, Gabriels vienmēr esot bijis gaišs un pozitīvs cilvēks. 

Savu sievu un divus bērus mīlējis un par darbu, kurš nebūt nav topošā karaļa cienīgs, bijis ļoti priecīgs – galvenais, ka nav bijis jāsēž uz kakla sievai un radiem.

Ar traktoru gan Gabriels strādājis vien dažus mēnešus, pēcāk atrodot darbu pie kāda interneta operatora.
Kā izstāsta mirušā vīrieša sieva Natālija, Gabriels bijis ļoti aktīvs cilvēks un mīlējis arī izklaidēties.

Pēkšņo nelaimi klubā, kur princi piemeklējusi sirdstrieka, viņa gan pagaidām nespēj izskaidrot – vien piebilst, ka Gabriela nāvi pārdzīvo daudzi vietējie ļaudis, kuri iemīlējuši puisi “neskatoties uz viņa atšķirīgo ādas krāsu”, informē “Ria Novosti”.