foto: Vida Press
Mets Deimons vairs nebūs paša dārgākā dzīvokļa īpašnieks Bruklinā
Šis ir pats dārgākais dzīvoklis Bruklinas rajonā Ņujorkā.
Slavenības
2018. gada 16. oktobris, 13:31

Mets Deimons vairs nebūs paša dārgākā dzīvokļa īpašnieks Bruklinā

Jauns.lv

Līdz šim Holivudas aktieris Mets Deimons (48) un viņa ģimene bija paša dārgākā dzīvokļa īpašnieki Ņujorkas rajonā Bruklinā. Taču tagad tā jau ir pagātne.

foto: Vida Press
Aktieris Mets Deimons.

Nekustamo īpašumu tirgū Bruklinas rajonā Ņujorkā piedāvāts dzīvoklis, kas maksā vairāk nekā 20 miljonus ASV dolārus. Līdz šim visdārgākie apartamenti tajā apvidū maksāja 16,645 miljonus ASV dolāru un piederēja aktierim Metam Deimonam.

Jaunie „penthouse” apartamenti izbūvēti ekskluzīvās „Quay Tower” augstceltnes augšējā stāvā. Dzīvoklī ir piecas guļamistabas un īpašuma kopējā platība sasniedz nepilnus 700 kvadrātmetrus, bet plašā terase – 110 kvadrātmetrus.

Dārgākais dzīvoklis Bruklinā

Dārgākais dzīvoklis Bruklinas rajonā Ņujorkā jaunajam īpašniekam maksājis vairāk nekā 20 miljonus dolāru. Līdz šim visdārgāko apartamentu īpašnieks Bruklinā bija ...

gallery icon

Dzīvokļa jaunais īpašnieks varēs priecāties par elpu aizraujošiem skatiem uz pilsētas ostu, Brīvības statuju, kas atrodas uz netālu esošās Brīvības salas, Bruklinas tiltu, Pasaules tirdzniecības centru un citiem iespaidīgajiem Ņujorkas debesskrāpjiem.

Jaunā īpašnieka identitāte netiek atklāta, taču zināms, ka viņš (vai viņa) iepriekš izskatījis ārkārtīgi dārgus projektus tādos slavenību iecienītajos Ņujorkas rajonos kā Traibeka un Manhatana.

Aktiera Meta Deimona ģimene

Aktierim Metam Deimonam ir trīs meitas – Izabella, Džia un Stella.

gallery icon

Īpašnieks izšķīries par labu apartamentiem Bruklinā, jo iepaticies „skaistais Kalifornijas modernisma stilā ieturētais dizains”. Apartamentos ir balināta ozolkoka grīdas un pēc pasūtījuma veidots balināta ozolkoka apdares kabinets.

Līdz dzīvoklim iespējams nokļūt ar diviem privātiem liftiem, kas ir retums Bruklinā.