foto: Mārtiņš Ziders
Eva un Voldemārs Johansoni dēlam dod neparastu vārdu
„Jūtamies brīnišķīgi,” pirmdzimtā gaidīšanas laikā teica Eva un Voldemārs.
Slavenības
2018. gada 15. oktobris, 07:27

Eva un Voldemārs Johansoni dēlam dod neparastu vārdu

Jauns.lv

LTV kultūras žurnāliste Eva Johansone (31) sociālās saziņas tīklā "Facebook" padalījusies ar foto, kuru parakstījusi: "Mīļākais gadalaiks pirmo reizi kopā ar Orestu Johansonu".

Pagājušajā vasarā Eva, toreiz vēl Ikstena, Šveices Alpos teica jāvārdu māksliniekam Voldemāram Johansonam (38). Nu pasaulē nācis viņu pirmdzimtais - dēls Orests.

Foto redzams, ka Eva, Voldemārs un ratiņos dusošais Orests izgājuši pastaigā pa Ziedoņdārzu. Bildes komentāros cits pēc cita jaunajiem vecākiem birst sveicieni un laimes vēlējumi.

Johansoni savai atvasei devuši itin neparastu vārdu - Latvijā ir vien 69 Oresti. Internetā lasāms, ka šā vārda nēsātājs "apzinās mirkļa vērtību. Analītiķis, taču nav sausiņš. Izceļas ar smalku izpratni un gaumes izjūtu".

Jāvārdu Voldemāram Eva teica, rokās turot pa ceļam uz Alpu virsotni lasītus ziedus. Pāris par kāzu vietu izvēlējās kalnus Šveices Alpos, kur viņus 2017. gada 27. jūnijā salaulāja Vācijā un Beļģijā strādājošais mācītājs Rinalds Gulbis.

Evas un Voldemāra Johansonu sapņu kāzas

Evas un Voldemāra Johansonu sapņu kāzas.

gallery icon
5

Ar priecīgo notikumu Eva un Voldemārs neilgi pēc kāzām dalījās arī sociālajā vietnē "Facebook", kur ne tikai ievietoja pasakaini skaistas kāzu fotogrāfijas, bet arī atklāja, ka par kāzām pirmās uzzinājušas Evas un Voldemāra mammas.