Perfekts "Dzelzs vilks" pieskandina Dzelzceļa vēstures muzeju. FOTO
“Dzelzs vilks” un Juris Kaukulis ar koncertu “Perfekta rītdiena” pierādīja, ka joprojām ir viena no vislabākajām rokgrupām Latvijā.
Slavenības
2016. gada 22. februāris, 07:44

Perfekts "Dzelzs vilks" pieskandina Dzelzceļa vēstures muzeju. FOTO

Jauns.lv

Grupa “Dzelzs vilks” 19. februārī Rīgā, Latvijas Dzelzceļa vēstures muzejā sajūsmināja savus fanus ar jaunākā albuma „Perfekta rītdiena” lielkoncertu, kurā skanēja gan gada nogalē klajā nākušā albuma „Perfekta rītdiena” kompozīcijas, kā arī labi zināmie „Dzelzs vilka” sacerējumi.

„Dzelzs vilka“ jaunajā albumā „Perfekta rītdiena” ir iekļautas 11 kompozīcijas, kas ieskaņotas ieraksta producenta Ginta Solas ārpilsētas studijā „Eli“.  „Radot albuma materiālu, viens no mūsu galvenajiem izaicinājumiem bija turpināt pilnveidot un attīstīt to mūzikas novirzienu, ko paši esam radījuši. Bija svarīgi nepadoties apkārtējām ietekmēm, ko piedāvā mūzika pasaulē, bet turpināt savu stāstu un skanējumu. Mūzikas ģenerācijā nav svarīga izteiksmes līdzekļu un zīmju atpazīstamība, bet gan emocionāli saturisks vēstījums, un visam pāri – komunikācija ar publiku,” par jauno albumu iztecies grupas līderis Juris Kaukulis.

„Perfekta rītdiena” ir jau trīspadsmitais „Dzelzs vilka” studijas albums, kas izdots pēc ilgāka klusuma brīža ierakstu laukā. Grupas iepriekšējais studijas ieraksts „Dzīvnieks pilsētā” nāca klajā 2011. gadā, un saņēma Latvijas Mūzikas ierakstu Gada balvu kā labākais roka albums. Savukārt koncertā uz skatuves kāpa „Dzelzs vilka” pamata sastāvs – Juris Kaukulis, Kaspars Tobis, Mārcis Judzis un Kārlis Alviķis - , kā arī viesi – Anita Intaite un Elizabete Lāce.

Dzelzs Vilks - Tu Vilki Nakti


Kasjauns.lv/Foto: Anete Janševica