foto: Instagram
Artuss Kaimiņš vēlēšanu naktī līksmo kopā ar jauno draudzeni
Slavenības
2018. gada 9. oktobris, 10:45

Artuss Kaimiņš vēlēšanu naktī līksmo kopā ar jauno draudzeni

Jauns.lv

Saeimas deputāts un partijas "KPV LV" līderis Artuss Kaimiņš vēlēšanu naktī rezultātus sagaidīja kopā ar savu jauno draudzeni - pedagoģi Jeļenu Soboļevsku.

Vēlēšanu rezultātus Kaimiņa partija sagaidīja lielveikalā – “Galerijas Rīga” lokālā "Happy Art Museum". Un toni tajā noteica bijušais aktieris, pie kura sāniem redzama bija arī kāda simpātiska dāma. Ar jauno draudzeni Kaimiņš gan apskāvās, gan kopēju foto ievietoja "Instagram" video.

foto: Aculiecinieka
Artuss un Jeļena vēlēšanu rezultātu sagaidīšanas naktī bieži bija redzami blakus.

Politiķa jaunā draudzene - Jeļena Soboļevska - sociālajos tīklos norādījusi, ka ir pedagogs-karjeras konsultants un angļu valodas pasniedzēja Rīgas Tūrisma un radošās industrijas tehnikumā.

Studējusi Rīgas Pedagoģijas izglītības un vadības akadēmijā, kā arī pedagoģijas zinības smeļas Latvijas Universitātē. Pēc viņas "Instagram" profila gan var spriest, ka pedagoģei nav sveša arī fotografēšanas māksla.

KPV-LV sagaida vēlēšanu rezultātus lielveikalā

KPV-LV biedri un draugi balsu skaitīšanai līdzi sekoja tirdzniecības centra "Galleria Riga" telpās izvietotajā lokālā "Happy Art Museum".

gallery icon
52

Kopīgi foto ar Kaimiņu manāmi arī Soboļevskas "Facebook" profilā, kur viņa beidzamo mēnešu laikā, protams, aktīvi dalījusies ar rakstiem, ko saviem sekotājiem ieteikuši  "KPV LV" līderi Artuss Kaimiņš un Aldis Gobzems.