Esot vulgāra un riebīga: šāda ir reklāma, par kuru saņemts vislielākais skaits sūdzību. VIDEO
Varen kustīgs jauns cilvēks „augstpapēdenēs” – šāda reklāmas forma daudziem nav pieņemama.
Trakā pasaule
2016. gada 23. februāris, 14:15

Esot vulgāra un riebīga: šāda ir reklāma, par kuru saņemts vislielākais skaits sūdzību. VIDEO

Jauns.lv

Bezgaumīga un riebīga – šādus epitetus īsajam rullītim veltījuši daudzi no kopskaitā 1513 pagalam neapmierinātiem patērētājiem, sūdzoties par reklāmām, kuras spēj nokaitināt līdz baltkvēlei. Nepārspējams līderis pērnā gada griezumā ir vietnes MoneySuperMarket.com piedāvājums.

Videorullītī redzams visnotaļ enerģisks jauns vīrietis, ejot pa ielu sieviešu augstpapēžu apavos un izteiksmīgi kustinot savu apetītlīgo dupsi. Kā aplēsusi Lielbritānijas organizācija „Advertising Standards Authority”, tai tiek līdera gods kategorijā „viskaitinošākā reklāma”.  Cilvēki rakstiski, elektroniski un telefoniski sūkstījušies, ka klips ir pārāk seksualizēts, vulgārs un riebīgs, un kopskaitā sūdzību skaits tieši par šo reklāmu mērāms četrciparu skaitlī, proti, 1513 sūdzības.

Moneysupermarket.com reklāma:

Par otru briesmīgāko reklāmu tika atzīta vietnes Booking.com vārdu spēle (diemžēl netulkojama idioma), bet trešā kaitinošākā reklāma pieder „PayPal” norēķinu sistēmai par „sevišķi cinisko” rullīti, kurā divi mazi brālīši saprot, ka vecāki nav devušies Ziemassvētku „šopingā”, attiecīgi nebūs dāvanu.

PayPal” reklāma: Kasjauns.lv

Tēmas