"Maroon 5" līderis parāda jauno mega tetovējumu, kas tapis vairāku mēnešu garumā. FOTO
Milzīgā tetovējuma izstrādāšanai uz grupas „Maroon 5” mūziķa Adama Levaina muguras bija nepieciešami vairāki mēneši. Attēlu zīmējis tetovējumu mākslinieks Braiens Rendolfs.
Slavenības
2016. gada 25. februāris, 16:35

"Maroon 5" līderis parāda jauno mega tetovējumu, kas tapis vairāku mēnešu garumā. FOTO

Jauns.lv

Grupas „Maroon 5” līderim un talantu konkursa „The Voice” žūrijas pārstāvim Adamam Levaina rokas un ķermeni sedz neskaitāmi tetovējumi. Nesen viņš faniem parādījis pašu jaunāko, kas sedz visu mūziķa muguru, un kura pabeigšanai bijuši nepieciešami vairāki mēneši darba.

Pirms pāris dienām Adams Levains pieciem miljoniem sava „Instagram” bloga sekotāju atrādījis visbeidzot pabeigtu savu jaunāko tetovējumu. Mūziķa muguru rotā nāriņa, kas rokās tur galvaskausu. Līdzās publiskotajai fotogrāfijai Levains komentārā ierakstījis pateicību tetovējuma autoram – māksliniekam Braienam Rendolfam.

Pie lielā tintes zīmējuma, kas sedz visu mūziķa muguru, Rendolfs strādājis vairākus mēnešus. Novembrī Adams Levains sociālajos tīklos faniem ļāva ieskatīties tetovējuma tapšanā. Tolaik pati nāriņa ar galvaskausu jau bija uzzīmēta. Bija tapis arī buru kuģis un rietošā saule, kā arī rāmējums, kas ieskauj visu attēlu. Kopš novembra attēls papildinājies ar tumšiem okeāna viļņiem un debesīm, kā arī nāriņas lielajiem eņģeļu spārniem. Arī putniņi, kuru aprises bija vērojamas zem lielā attēla, nu iekrāsoti izteiksmīgāk.

Novembrī uzņemtajā attēlā var redzēt, ka jaunais tetovējums nosedz vairākus no agrāk tapušiem mazāka izmēra tintes zīmējumiem, kas iepriekš rotāja mūziķa muguru.

To, ka uz Levaina muguras top liels un sarežģīts tetovējums, aizvadītā gada novembrī sociālos tīklos vēstīja arī mūziķa sieva, „Victoria’s Secret” modele Behati Prinslū (26). Viņa atklāja, ka Sanfrancisko dzīvojošais tetovējumu meistars nācis pie viņiem uz mājām, lai izstrādātu vīra jaunāko tetovējumu.

Agrāk tapušo tetovējumu skaitā ir dzīvnieka ķepa ar iemīļotās kucītes Meitenes Frenkijas vārdu zem tā un sievietes siluets. Virs abiem šiem tetovējumiem, kas Adamam bija uz muguras, nu virsū tapusi jaunā bilde. Vēl Levaina ķermeni rotā ģitāra uz kreisā apakšdelma, tīģeris uz labās rokas, roze uz kreisā pleca, sirds un ziedi, kas veltīti viņa mammai un lidojošs ērglis uz krūtīm.


Kasjauns.lv / Foto: Instagram, Vida Press