foto: Vida Press
Īres placī nonākusi Džūlijas Robertsas Malibu mājiņa
Džūlija Robertsa šo māju nopirka tikai pērn, par to samaksājot 3.985 miljonus ASV dolāru. Tomēr viņa tajā nedzīvo un izvēlējusies namu izīrēt par bargu naudu.
Slavenības
2018. gada 24. septembris, 07:40

Īres placī nonākusi Džūlijas Robertsas Malibu mājiņa

Jauns.lv

Filmu „Jaukā sieviete” un „Bēgošā līgava” zvaigzne Džūlija Robertsa (50) izīrē māju Malibu, Kalifornijā.

foto: REUTERS/SCANPIX
Holivudas dīva Džūlija Robertsa.

Džūlija Robertsa ir viena no labāk apmaksātajām aktrisēm Holivudā. Pateicoties platajam smaidam un „Bembija acu skatienam”, viņa vairākkārt atzīta arī par vienu no skaistākajām sievietēm pasaulē. Daudzi gribētu iepazīties ar šo sievieti, vai kaut staigāt pa zemi, pa kuru viņa reiz gājusi. Robertsa to apzinās, ne jau velti viņa izīrē māju par tik pasakainu cenu – 10 500 ASV dolāriem mēnesī.

Džūlija Robertsa piedāvā īrēt viņas māju

Džūlija Robertsa šo māju nopirka tikai pērn, par to samaksājot 3.985 miljonus ASV dolāru. Tomēr viņa tajā nedzīvo un izvēlējusies ...

gallery icon

„Oskara” balvas laureāte izīrē savu trīs guļamistabu un divu vannasistabu īpašumu saulainajā Malibu. Aktrise šo rančo stilā celto namu iegādājās tikai aizvadītajā gadā, samaksājot par to 3,985 miljonus ASV dolāru. Māja celta 1949. gadā, un tajā veikti plaši renovācijas darbi. Īpašuma kopējā platība sasniedz 153 kvadrātmetrus.

Lielā viesistaba ieturēta baltā tonī, tajā ir mājīgs kamīns un balti krāsoti koka griesti. Mājā ir plaša virtuve ar nerūsējošā tērauda sadzīves tehniku un darba virsmu telpas centrā. Dzīvojamajai mājai līdzās izbūvēts arī komfortabls viesu namiņš. Īpašumā ir jauks dārzs un garāža divām automašīnām.