Mūzikas balvu vakars vairākām slavenībām beidzas ar pamatīgu skurbuli. FOTO
Tā pēc balvu ceremonijas „Brit Awards” „afterparty” ballītēm mājup dodas modele Lilija Donaldsone un dziedātāji Džastins Bībers, Rianna un Elija Gouldinga.
Slavenības
2016. gada 26. februāris, 12:32

Mūzikas balvu vakars vairākām slavenībām beidzas ar pamatīgu skurbuli. FOTO

Jauns.lv

Atšķirībā no „Grammy” balvu vakara, kad Adeles uzstāšanās laikā pazuda skaņa un Teilore Svifta pārdzīvoja par šķībi nodziedātu noti, britu mūzikas balvu vakars „Brit Awards” noritēja bez starpgadījumiem. Taču dučiem slavenību pēc tā apmeklēja „afterparty” ballītes un mājup devās jau krietnā kunga prātā.

Vienu no „afterparty” ballītēm rīkoja arī kanādiešu dziedātājs Džastins Bībers, kurš „Brit Awards” ceremonijas vakarā ieguva gada labākā starptautiskā mākslinieka trofeju. No sava burziņa 21 gadus vecais mūziķis prom devies iereibis un pamatīgi saērcināts. Kāds no viņa pavadošās svītas vīriem izbojājis dziedātājam ballīti, uzsākot kautiņu ar kādu, kas nav no Bībera paziņu loka. „Džastins ienāca naktskluba „Tape London” VVIP (ļoti, ļoti svarīga persona) zonā pulksten 1:35 naktī. Viņu pavadīja līdz VIP galdiņam, kas atradās netālu no kluba dejotājām ļoti trūcīgos tērpos,” izdevumam „The Mirror” norādījis kāds aculiecinieks. „Viņš nebija priecīgs par klubā uzņemtajām fotogrāfijām, bija pārāk maz gaismas. Kāds no viņa VVIP grupas cilvēkiem pēkšņi uzbruka kādam, kas nav no mūziķa paziņu loka, bet kuru aizstāvēja apsardze.” Pēc incidenta Bīberam vakars bija sabojāts un viņš drīz vien pametis naktsklubu. „Bībers bija nikns, jo viss labi iecerētais pārvērtās haosā,” apliecina aculiecinieks. „Visi grūstījās un stumdījās. Šo vīru ievilka iekšā un visus citus izstūma ārā. Strīdā iejaucās apsardze un spēja izšķirt tajā iesaistītos. Bībers centās turpināt vakaru, taču atmosfēra klubā bija ļoti nospriegota, turklāt telpa bija publikas pārlieku pilna. Pēc kāda laika viņš negaidot no kluba aizgāja, izmantojot dienesta darbinieku durvis.”

Mūzikas izdevniecības „Warner Music” rīkotajā ballītē izcēlās modele un TV personība Abija Klansija. Daži tovakar baudītie grādīgie dzērieni bija atstājuši iespaidu uz 30 gadus veco modeli. Kādā brīdī manāmi izspūrusī Klansija manīta apskaujam dziedātājas Piksijas Lotas mīļoto puisi.

Dodoties mājup, modele apkārtējiem te veltīja mulsu smaidiņu, te aizklāja seju rokām. Viņas tumšajās zeķubiksēs arī vīdēja izplīsis liels caurums. Modele ietrausās taksometra aizmugurējā sēdeklī kopā ar vīru Pīteru Krauču un tā vien izskatījās, ka kuru katru brīdi aizmigs pēc vētrainās atpūtas klubiņā.

Grādīgie dzērieni apreibinājuši arī dziedātāju Charli XCX. Mūziķes skatiens bija aizmiglots, kad viņa ar nedaudz izsmērētu kosmētiku rausās automašīnā, lai dotos mājup.

 

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press