foto: Vida Press
ASV finanšu ministrs par milzu naudu pārdod dzīvokli, kas perfekti raksturo vārdus "Ņujorkas greznība”
ASV finanšu ministra Stīvena Mnučina greznie apartamenti Ņujrokā.
Slavenības
2018. gada 19. septembris, 10:29

ASV finanšu ministrs par milzu naudu pārdod dzīvokli, kas perfekti raksturo vārdus "Ņujorkas greznība”

Jauns.lv

ASV finanšu ministrs un bijušais baņķieris Stīvens Mnučins (55) pārdod savu Manhatanā (Ņujorkā) esošo īpašumu par pasakaini dārgu summu. Viņš par apartamentiem Parka avēnijā prasa 32 miljonus ASV dolāru.

foto: Vida Press
ASV finanšu ministrs Stīvens Mnučins.

ASV finanšu ministram Stīvenam Mnučinam, kurš ir precējies ar bijušo aktrisi Luīzi Lintonu, piemīt izsmalcināta gaume. Ministrs šajā Manhatanā esošajā īpašumā nodzīvojis vairākus gadus.

Šie trīs guļamistabu un četru vannasistabu apartamenti lieliski raksturo to, kas ir „Ņujorkas greznība”. Īpašuma labiekārtošanā ieturēts pirmskara laika stils, kas arī pēc vērienīgiem renovācijas darbiem saglabājis savu vēsturisko skaistumu, tajā pat laikā sniedzot apartamentu īpašniekam visas mūsdienu dzīves ērtības.

ASV finanšu ministra greznie apartamenti Manhatanā

ASV finanšu ministrs Stīvens Mnučins izsmalcinātos apartamentus Manhatanā (Ņujorkā) pārdod par 32 miljoniem ASV dolāru.

gallery icon

Apartamentos iespējams nokļūt ar privāta lifta palīdzību, kas no ēkas pirmā stāva ved tieši uz plašo galeriju ar 3,35 metrus augstiem griestiem, marmora grīdu un skaistām spirālveida kāpnēm.

Dzīvokļa pirmais stāvs veltīts izklaides telpām. Te ir 75 kvadrātmetru plaša dzīvojamā istaba ar milzīgiem logiem, no kuriem paveras skats uz Parka avēniju. Šeit iekārtota arī bibliotēka un bārs, kā arī eleganta ēdamzāle ar lieliem logiem. Arī virtuve ir ļoti plaša ar darba virsmu telpas vidū. Līdzās virtuvei ir brokastu telpa un vērienīgs pieliekamais. Virtuvē ir vīna dzesētājs un divas trauku mazgājamās mašīnas. Apartamentu pirmajā stāvā ir arī istabiņa personālam.

Savukārt augšstāvā ir plaša saimnieku guļamistaba, pārējās guļamistabas (katrai ir sava privāta vannasistaba) un liela izklaides telpa. Saimnieku guļamistabā ir kamīns, kā arī tai līdzās ir plaša ģērbtuve un privāta vannasistaba ar marmora grīdu.

foto: Vida Press
Stīvens Mnučins ar sievu Luīzi Lintonu.

Mnučinam lielāko daļu laika nākas dzīvot Vašingtonā, kur viņš pilda finanšu ministra pienākumus. Šeit viņam pieder 12,5 miljonu ASV dolāru vērta māja. Astoņu guļamistabu un 10 vannasistabu īpašumu ministrs iegādājās aizvadītajā gadā.

Viņam pieder arī 26,6 miljonu ASV dolāru vērts īpašums Belēras rajonā Losandželosā un 14,78 miljonu dolāru vērts īpašums Sauthemtponā, Ņujorkas štatā.

Ar savu trešo sievu Luīzi Lintonu ministrs apprecējās aizvadītā gada 24. jūnijā. Pārim kopīgu bērnu nav. Mnučina trīs bērni pasaulē nākuši viņa otrajā laulībā.

Tēmas