foto: BuzzFoto/Scanpix
Bībera mamma pēc tam, kad dēls slepus apprecējies: "Mīlestība uzvar!"
Dziedātājs Džastins Bībers un modele Heilija Boldvina kļuvuši par precētu pāri.
Slavenības
2018. gada 17. septembris, 16:58

Bībera mamma pēc tam, kad dēls slepus apprecējies: "Mīlestība uzvar!"

Jauns.lv

Tas nu ir noticis. Tīņu elks kanādiešu dziedātājs Džastins Bībers 24 gadu vecumā kļuvis par precētu vīru.

Dziedātāja Džastina Bībera mammai Patijai Maletei ir kas publiski sakāms par dēla nule kā notikušajām precībām. Dienu pēc tam, kad Džastins Bībers un modele Heilija Boldvina (21), aizvadītajā ceturtdienā mija gredzenus slepenā ceremonijā, dziedātāja mamma savā „Twitter” blogā ierakstījusi: „Mīlestība ir bezierunu.”

foto: BuzzFoto/Scanpix
Heilija Boldvina apgalvo, ka viņas vecāki Džastinu mīlot vēl vairāk nekā viņa pati, un laulībām tik agrā vecumā nekādi nav iebilduši.

Svētdien viņa ierakstījusi citu frāzi: „Nīdēji turpinās nīst”, kam pievienojusi mirkļbirku #LoveWins (Mīlestība uzvar).

Slavenību žurnāls „People” noskaidrojis, ka Bībers un Boldvina salaulājušies Ņujorkā. „Viņi devās uz priekšu, neklausoties nevienā,” kāds paziņa norādījis preses izdevumam.

Vēl piektdien Heilija Boldvina liedzās, ka būtu ar Džastinu vienota laulības saitēm. Tagad jau izdzēstajā „tvītā” viņa bija ierakstījusi sekojošus vārdus: „Es saprotu, no kurienes šie pieņēmumi nāk, bet es vēl neesmu precēta!”

Kāds no pāra draugiem slavenību žurnālam „People” norādījis, ka Heilija uzskata, ka „civilā ceremonija un ‘īstas’ kāzas ir divas atšķirīgas lietas.”

Kāds informācijas avots žurnālam „People” apstiprinājis, ka pāris likumiski salaulāts civilā ceremonija, taču drīzumā gatavojas reliģiskai ceremonijai un svinībām kopā ar ģimeni un draugiem. „Viņi gatavojas lielai ballītei, Dieva un visu cilvēku, ko mīl, priekšā,” norādījis vārdā nenosauktais informators.

Džastins Bībers un Heilija Boldvina atjaunojuši attiecības

Džastins Bībers un Heilija Boldvina atjaunojuši attiecības

gallery icon
13

„Kopš viņi sāka satikties, Džastins par visiem 100 procentiem bija nodevies šīm attiecībām,” kāds cits apliecinājis preses izdevumam. „Viņi ir jauni un iemīlējušies, un jūtas pārliecināti par savām attiecībām.”

Pirms dažām nedēļām Heilija intervijā portālam „The Cut” apliecināja, ka vecākiem neesot iebildumu, ka viņa 21 gada vecumā jau precas.

Džastins Bībers ar mammu dodas uz skaistumkopšanas salonu

Dziedātājs Džastins Bībers ar mammu Patiju Maleti un savu draugu reperi Khalil devies uz skaistumkopšanas salonu, kur trijotne ļāvusies spa ...

gallery icon
14

Heilija apliecinājusi, ka viņas ģimenē agras laulības nav nekas neparasts. Modele vecāki apprecējušies, kad tiem bijis tikko pāri divdesmit. „Es neredzu iemesla, lai gaidītu,” norādījusi aktiera Aleka Boldvina brāļameita Heilija. „Kad tu jūti, ka tas ir pareizi, ir pareizi.”

Meitas lēmumu atbalstījuši arī modeles vecāki Stīvens un Kennija Boldvini. „Es saviem vecākiem teicu – ‘Jūs mani atturētu, ja domātu, ka šis nav pareizs lēmums, vai ne?’ Viņi to nedarīja. Man šķiet, ka viņi Džastinu mīl vēl vairāk nekā es.”