Tomēr! Smukulītis Justs Sirmais kāps uz Eirovīzjas skatuves
Justs Sirmais uzvarēja dziesmu konkursā „Supernova 2016” un ieguva iespēju pārstāvēt Latviju Eirovīzijā.
2016. gada 28. februāris, 23:31

Tomēr! Smukulītis Justs Sirmais kāps uz Eirovīzjas skatuves

Jauns.lv

LTV1 konkursa „Supernova 2016” skatītāju balsojumā kļuvis skaidrs, kurš šopavasar Stokholmā pārstāvēs Latviju starptautiskajā dziesmu konkursā „Eirovīzija”. Tas būs 20 gadus jaunais dziedātājs Justs Sirmais.

Viņš konkursā piedalās ar pērn Eirovīzijā augsto sesto vietu ieguvušās Aminatas Savadogo sacerēto dziesmu “Heartbeat”. Par uzvaru “Supernovā” Just saņēma arī 5000 eiro stipendiju, kas ļaus labāk pārstāvēt Latviju Eirovīzijas konkursā, kas no 10. līdz 14. maijam Stokholmā.

Mūziķis ieguva 20 725 skatītāju balsis un apsteidza pārējos konkursa finālistus - Martu Ritovu ar dziesmu "Not From This World", duetu "MyRadiantU" ar dziesmu "We Will Be Stars" un grupu "Catalepsia", kas izpildīja kompozīciju "Damnation".

Bez Justa Sirmā “Supernova 2016” finālā iekļuva grupa “Catalepsia” ar dziesmu “Damnation”, “MyRadiantU” ar dziesmu “We Will Be Stars” un Marta Ritova ar pašsacerēto kompozīciju “Not From This World”. Finālā Marta Rtiova palika ceturtajā vietā, “MyRadiantU”  - trešie, bet “Catalepsia” pēc skatītāju balsojuma ieņēma otro vietu.

Justs Sirmais – „Heartbeat”

 

Kasjauns.lv/ Foto: publicitāte