foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Latvijas kabarē tēvam Runtulim 16 gadus jaunāka mīļotā un dzīve pamatīgi mainījusies
Viktors pirms divarpus gadiem pametis galvaspilsētu un pārcēlies uz Siguldu pie mīļotās Sandras.
Slavenības
2018. gada 17. augusts, 06:19

Latvijas kabarē tēvam Runtulim 16 gadus jaunāka mīļotā un dzīve pamatīgi mainījusies

Žurnāls "Kas Jauns"

Atbrīvojies no visiem netikumiem, par Latvijas kabarē tēvu dēvētais producents Viktors Runtulis (56) pametis Rīgu un pārcēlies pie savas draudzenes uz Siguldu.

Kā raksta žurnāls "Kas Jauns", Viktors kardinālas pārmaiņas dzīvesveidā izlēmis ieviest aptuveni pirms trīsarpus gadiem, kad uz iziršanas robežas bija viņa laulība ar sievu un kabarē uzvedumu kompanjoni Sanitu Runtuli. Nepilnu gadu pēc šķiršanās viņš sastapa savu tagadējo dzīvesbiedri uzņēmēju Sandru Blūmiņu (40), kas Viktoru iepazinusi jau kā kārtīgu, no netikumiem brīvu vīrieti.

Un nu Viktors kļuvis par siguldieti - pirms divarpus gadiem pametis galvaspilsētu un no putekļiem un steigas pārcēlies uz zaļo un salīdzinoši kluso Siguldu pie mīļotās.
„Ooo, atšķirība ir milzīga! Gaiss te ir nenormāli labs. Zaļumi, miers un mierīgais ritums… Izbaudu,” jaunās dzīvesvietas priekšrocības novērtē Runtulis.

Darba gaitās viņam vēl aizvien visai bieži jāmēro ceļš uz Rīgu. „Bet tāpēc mums, neraugoties uz kopdzīvi, ik pa laikam sanāk arī kāds randiņš – dažkārt es no Rīgas un Sandriņa no Siguldas sabraucamies kopā kādā krodziņā, piemēram, Cēsīs vai Valmierā,” viņš stāsta.

Viktors arī vairs nelieto alkoholu un nesmēķē. „Man nebija nekādu ārēju pamudinājumu un iemeslu atteikties no alkohola un cigaretēm. Ar veselību arī viss bija labi un sirds nestājās,” žurnālam teic Runtulis, kas lēmumu pieņēmis, vadoties pēc iekšējās balss, kas teikusi: „Nu būs gana.”

„Saskaitīju, cik un kā, no cik gadiem es sāku vienu, otru un trešo... Un tad sapratu – viss, pietiek. To, kas pienāks un notiks, jau neviens nezina. Tāpēc ir jādzīvo šodienai. Un, kad to saproti, vairs negribas to veselībai nelabvēlīgo paradumu bagāžu sev tālāk līdzi vilkt.”

Ko Runtulis domā par precībām, kāpēc nelieto viedtālruni un kā jūtas pēc netikumu atmešanas, vairāk lasiet žurnāla "Kas Jauns" šīs nedēļas numurā!