Mailija Sairusa parāda saderināšanās gredzenu. FOTO
Ne miņas no vulgārās provokatores. Popzvaigzne Mailija Sairusa drīzāk ģērbusies bērnišķīgi, nekā pikanti vai jutekliski. Pēc atkārtotas saderināšanās ar aktieri Laiemu Hemsvortu, viņa šķiet rāmāka un harmoniskāka. Dziedātājas pirkstā atkal mirdz saderināšanās gredzens.
Slavenības
2016. gada 4. marts, 05:33

Mailija Sairusa parāda saderināšanās gredzenu. FOTO

Jauns.lv

Kopš atkārtotas saderināšanās ar aktieri Laiemu Hemsvortu (26), skandalozā dziedātāja Mailija Sairusa (23) atkal pārtapusi rātnā meitenē. Arī uz ielas viņa vairs necenšas ģērbties pēc iespējas vulgārāk. Nesen kā popzvaigzne manīta pilsētā džemperī ar lācīšiem, ar mušmires stila mugursomu un... jauno spožo saderināšanās gredzenu pirkstā.

Popzvaigzne Mailija Sairusa provocēja publiku ar pikantiem šoviem, kas lavierē uz vulgaritātes robežas un arī uz ielas mēdza iziet pikantos, augumu atsedzošos tērpos.

Tā vien šķiet, ka slikto Mailiju kāds tagad samainījis pret rātno un labo Mailiju. Nesen popzvaigzne manīta Ņujorkas ielās kopā ar mammu Tišu Sairusu. Ne miņas no vulgārās provokatores. Dziedātāja šoreiz bija drīzāk ģērbusies bērnišķīgi, nekā pikanti vai jutekliski. Mailija ielās izgājusi sarkanās biksēs un baltā džemperī ar diviem lācēniem, kam pieskaņojusi baltu apjomīgu mākslīgās kažokādas jaku un sarkanas mākslīgās kažokādas cepuri. Kājās dziedātāja apāvusi melnus armijas tipa zābakus ar sarkanām sirsniņām, bet rokās nesa kičīgu mugursomu, kam piešķirts mušmires veidols.

Otrreiz ar „Bada spēļu” aktieri Laiemu Hemsvortu Mailija saderinājās šā gada janvārī brīvdienu laikā Austrālijā.

Mailija un Laiems iepazinās 2009. gadā, kopīgi filmējoties drāmā „The Last Song”. Trīs gadus vēlāk – 2012. gada maijā – pāris paziņoja par saderināšanos, bet 2013. gada septembrī to atsauca un darīja publiski zināmu, ka ir šķīrušies. Kopš tā laika Mailijas uzvedība jo dienas, jo kļuva šokējošāka, provocējošāka un vulgārāka.

Vēlāk pusgadu viņa satikās ar Holivudas grāvējfilmu zvaigznes Arnolda Švarcenegera vecāko dēlu Patriku, kuru nomainīja pret sava dzimuma pārstāvi – slavenā apakšveļas zīmola „Victoria’s Secret” modeli Stellu Maksvelu.

     

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press