foto: Kristīne Grīnvalde
Brīnišķīgā baltā piknika tradīcija pulcē 500 viesus Mežotnes pils parkā
Sarkanais paklājs
2018. gada 14. augusts, 14:05

Brīnišķīgā baltā piknika tradīcija pulcē 500 viesus Mežotnes pils parkā

Jauns.lv

Iedvesmojošās baltās pop-up piknika vakariņas „L’elegante Pop-Up Picnic”, kuras Rīgā kļuvušas par vienu no gaidītākajiem vasaras notikumiem, šovasar pirmo reizi notika arī ārpus galvaspilsētas. 11. augustā Mežotnes pils parkā pulcējās 500 vakariņu viesi, kas kopīgi uzbūra elegantu pikniku.

Baltais pikniks Mežotnes pils parkā

Baltās pop-up piknika vakariņas „L’elegante Pop-Up Picnic” šovasar pirmo reizi notika arī ārpus galvaspilsētas - Mežotnes pils parkā.

gallery icon

„Šie bija eleganti dārza svētki – pikniks gleznainā vietā ar patiesi aristokrātisku auru. Lieliska motivācija nedēļas nogalē kopā ar ģimeni un draugiem doties jaunatklāt Latvijas vēsturiskās pērles un piedzīvot tur vēl nebijušu notikumu. Baltās piknika vakariņas ir kļuvis par brīnišķīgu tradīciju, kas ik gadu pulcē aizvien lielāku interesentu skaitu. Vēlējāmies pasākuma regulārajiem apmeklētājiem piedāvāt jaunu pieredzi, kā arī pavērt iespējas šīs vakariņas izbaudīt plašākam interesentu lokam, jo vietas uz Rīgas pikniku ik gadu tiek rezervētas rekordīsā laikā un daudzi tā arī nepaspēj tām pieteikt savu dalību,” skaidro šī pasākuma producente Gunta Skalberga. ”Lai arī pirmais pils parka pikniks uz brīdi tika svētīts ar lietu, šī pasākuma apmeklētāji ir labākais paraugs tam, ka nav nepiemērotu laikapstākļu, lai izbaudītu kopā būšanu ar sev tuvajiem un mīļajiem cilvēkiem un patiesi priecātos par esošo mirkli.”

Vakars noritēja īpaši pozitīvā atmosfērā. Viesi izbaudīja mirkļa burvību, nesteidzīgi baudot Mežotnes pils un tās skaistās apkārtnes noskaņu. Daudzi no viesiem „L’elegante Pop-Up Picnic” bija izvēlējušies ģimenes svētku un dzīves svarīgu notikumu svinībām. Pasākumā tika atzīmētas vairākas dzimšanas dienas, saderināšanās svinības, kāzu jubilejas.

Viens no vakara īpašajiem brīžiem, kas tiek dēvēts par maģisko mirkli, ir skaists kopīgs rituāls, kad visi viesi iededzina brīnumsvecītes. Par vakara kulmināciju kļuva ļoti emocionāls bildinājums maģiskā brīža laikā.

Piknika viesi vakara gaitā baudīja arī dažādus pārsteigumus un aktivitātes, ko bija sarūpējuši pasākuma atbalstītāji. G.H.Mumm šampanieša lounge varēja apgūt slaveno Napoleona laikā radīto Sabrage ceremoniju – šampanieša pudeles atvēršanu ar zobenu. Paulig zonā viesi varēja nobaudīt aromātisku kafijas izlasi un kafijas kokteiļus Paulig Frezza, kā arī izpriecāties atraktīvajā foto stūrī, iemūžinot kopā būšanas svinības līdzi ņemamās fotogrāfijās.

Baltās pop-up piknika vakariņas „L’elegante Pop-Up Picnic” aizsākās 2015. gadā ar mērķi radīt motivāciju un īpašu notikumu, kur draugiem un ģimenēm steidzīgajā dzīves ritmā satikties, lai nesteidzīgi un kvalitatīvi izbaudītu kopā būšanu.