Jaunups lūdzis Leiškalnes roku un gaida mazuļa dzimšanu
Edgars Jaunups un Katrīna Leiškalne saderinājušies un šovasar plāno kāzas.
Slavenības
2016. gada 4. marts, 09:22

Jaunups lūdzis Leiškalnes roku un gaida mazuļa dzimšanu

Jauns.lv

Basketbola kluba „VEF Rīga” padomes priekšsēdētājs Edgars Jaunups lūdzis fonda „Mākslai vajag telpu” valdes locekles Katrīnas Leiškalnes roku. Edgara un Katrīnas kāzas notiks jau šovasar.

Nule kā iznākušajā žurnālā „OK!” mīlnieki pastāsta, ka jau pagājušajā gadā pēc sešus gadus ilgām attiecībām Edgars lūdzis Katrīnas roku un saņēmis piekrītošu atbildi.

Stāstot par bildinājumu, Katrīna atzīst, ka šajā ziņā esot vecmodīga un konservatīva. „Uzskatu, ka meitenes ir jābildina. Vismaz es gribēju, lai mani bildina, līdz ar to nekad par to neesmu viņam jautājusi un arī pati nedomāju bildināt Edgaru. Man šķita, ka viņam pašam tas ir jāsajūt un, kad tas notiks, domāšu, ko atbildēt. Edgars bildinājumu izteica pagājušā gada rudenī. Man bija ļoti intensīva vasara ar „Mākslai vajag telpu” projektiem, un es vēl nebiju atguvusies no darbu jūga. Nevienā mirklī nebiju iedomājusies, ka tas varētu notikt, un tas tiešām bija pārsteigums. Tas bija ļoti skaisti, taču to nav iespējams izstāstīt, jo tad šis notikums zaudēs īpašo burvību,” intervijā žurnālam „OK!” stāsta Katrīna.

Savukārt Edgars piebilst: „No formas viedokļa bildinājums bija tradicionāls un no malas pat varētu šķist parasts. Kā jau Katrīna teica, tas vairāk ir sajūtu jautājums un konkrētā mirkļa emocionāls pārdzīvojums. Neslēpšu, biju uztraucies. Līdz šim nebiju bildinājis nevienu. Tas bija jauns pārdzīvojums un piedzīvojums, kas saistījās ar zināmu nemieru un uztraukumu, bet es tiku ar to galā.”

Žurnālam „OK!” Katrīna teic, ka saderināšanās gredzens viņai ļoti patīk: „Tieši tāds, kādam, manuprāt, saderināšanās gredzenam jābūt. Vienkārši perfekts – ne ko pielikt, ne atņemt. Šķiet, Edgars ir nolasījis manas domas. Esam kopā sešus gadus, un viņš mani ļoti labi pazīst. Mums vispār gaumes izjūta ir ļoti līdzīga.”

Līdz šim abi par notikušo nav nevienam īpaši stāstījuši, tik vecākiem, kā arī brāļiem un māsām. „Mums jaunumu sanāca daudz un īpaši. Tiklīdz uzspējām pateikt par kāzām, pēc neliela mirkļa nāca otrs jaunums – mums pieteicās mazais. Tā kā šis gads būs tiešām nozīmīgs mums. Skaists un neaizmirstams,” uzsver Edgars.

Plašāk par Edgars Jaunupa un Katrīnes Leiškalnes attiecībām, darbu un kopādzīvošanu lasiet plašā un sirsnīgā intervijā marta žurnālā „OK!”


Kasjauns.lv / Foto: no izdevniecības „Rīgas Viļņi” arhīva