foto: REUTERS/SCANPIX
Saderinājusies britu mūzikas zvaigzne Elija Goldinga
Slavenības
2018. gada 8. augusts, 08:19

Saderinājusies britu mūzikas zvaigzne Elija Goldinga

Jauns.lv

Par precētu dāmu būt sataisījusies britu dziedātāja Elija Goldinga - viņa pieņēmusi sava mīļotā Kaspara Džoplinga bildinājumu.

Par 31 gadu vecās mūziķes saderināšanos britu uzzinājuši pavisam tradicionālā veidā - tas paziņots laikraksta "The Times" otrdienas izdevuma precību sadaļā.

Elija Goldinga uz skatuves, uz sarkanā paklāja un dzīvē

Dziedātāja Elija Goldinga uz skatuves, uz sarkanā paklāja un dzīvē.

gallery icon

Goldinga, kas pērn bija mūsmāju populārākā festivāla "Positivus" galvenā zvaigzne, un Ņujorkā dzīvojošais Džoplings ir pāris jau 18 mēnešu.

Nozīmīga Džoplinga dzīves daļa saistās ar Lielbritāniju - viņš apguvis zinības prestižajā Ītonas koledžā, pēcāk studējis mākslas vēsturi, arhitektūru un kino Hārvardas Universitātē. Nu Kaspers strādā izsoļu nama "Sotheby’s" Ņujorkas birojā, attīstības un stratēģijas nodaļā.

Elijas Goldingas koncerts festivālā Positivus 2017

Tā Positivus uzstājās viena no festivāla lielākajām zvaigznēm - Elija Goldinga.

gallery icon

Nav izslēgts, ka Elijas un Kaspera kāzās būs arī karaliski viesi - pazīšanās šajās aprindās pārim ir. Goldinga 2011. gadā dziedāja britu prinča Viljama un Keitas Midltones kāzās, bet šopavasar pāris kopā ar karalienes Elizabetes II mazmeitu Jorkas princesi Beatrisi atpūtās Jordānijā.

Goldingai darba tagad ir pilnas rokas - līdz ar darbu pie ceturtā albuma un plāniem šomēnes pirmoreiz sniegt koncertu Dienvidkorejā nu jāatrod laiks arī gatavoties kāzām.