foto: James Whatling / MEGA/SCANPIX
Megana Mārkla dzimšanas dienā apbur draugu kāzās
Savu 37. dzimšanas dienu Saseksas hercogiene Megana atzīmēja vīra draugu kāzās.
Slavenības
2018. gada 6. augusts, 13:03

Megana Mārkla dzimšanas dienā apbur draugu kāzās

Jauns.lv

4. augustā savu 37. dzimšanas dienu svinēja Saseksas hercogiene Megana, svētkus atzīmējot kāda cita pāra īpašajā dienā - sava vīra draugu kāzās.

Meganas vīrs princis Harijs ir labos draugos ar Čārliju van Straubenzī, kas Saseksas hercogienes dzimšanas dienā laulājās ar savu iecerēto - Deiziju Dženksu. Tā nu kāzās klāt bija arī dzimšanas dienas gaviļniece, ietērpusies "Club Monaco" kreklkleitā, "Aquazzura" apavos un sava iecienītā cepurnieka Filipa Tresija darinātā galvassegā, izpelnoties modes ekspertu sajūsmu.

Megana Mārkla un princis Harijs draugu kāzās

4. augustā savu 37. dzimšanas dienu svinēja Saseksas hercogiene Megana, svētkus atzīmējot kāda cita pāra īpašajā dienā - vīra draugu ...

gallery icon
25

Britu karaliskās ģimenes locekļi Meganu apsveica sociālajos tīklos - tviterī ar kopējiem foto un laba vēlējumiem jauno hercogieni sumināja gan karalienes Elizabetes II un prinča Filipa, gan prinča Čārlza un hercogienes Kamilas oficiālie konti.

Elizabetes II un prinča Filipa kontā publicēta foto no karalienes un Meganas pirmās kopā iziešanas divām vien, kad abas smaidīja, kā vēl nekad.

Prinča Čārlza un hercogienes Kamilas konts atrādījis foto no dārza svētkiem, kur tika atzīmēta Čārlza 70 gadu jubileja.

Savukārt konts "Kensingtonas pils", kur dzīvo prinči Harijs un Viljams ar savām sievām, gaviļnieces vārdā publicējis pateicības vārdus visiem sveicējiem.