foto: Eduards Paņičevs
FOTO: Bojarskis, Kucenko, Haratjans un citas kino zvaigznes ieņem Jūrmalu
Sarkanais paklājs
2018. gada 2. augusts, 13:12

FOTO: Bojarskis, Kucenko, Haratjans un citas kino zvaigznes ieņem Jūrmalu

Jauns.lv

Jūrmalā turpinās otrais starptautiskais teātra un kino mūzikas festivāls "Jūras pērle" - arī festivāla trešajā dienā uz sarkanā paklāja gozējās vairāk vai mazāk zināmi aktieri.

Festivāla trešā diena bija "Krievijas kino diena". Veltīta režisoru Leonīda Gaidaja un Georgija Danelija radošajam darbam, kā arī mūzikai no mūziklu filmām, kas uzņemtas „Lenfilm” kinostudijā, un ar aktieru piedalīšanos, kuri spēlējuši šajās filmās.

Festivāla "Jūras pērle-2018" trešā diena

Jūrmalā turpinās otrais teātra un kino mūzikas festivāls "Jūras pērle".

gallery icon

Vakara dalībnieki un viesi: Tatjana Abramova, Vera Aļentova, Irina Alfjorova, Andrejs Ankudinovs, Natālija Belohvostikova, Anna Boļšova, Jurijs Beļajevs, Mihails Bojarskis, Igors Verņiks, Nikolajs Dobriņins, Maksims Dunajevskis, Vladimirs Zaicevs, Ivars Kalniņš, Vladimirs Kačāns, Aleksejs Kortņevs, Evklīds Kjurdzidis, Goša Kucenko, Aleksandrs Lazarevs, Valērija Lanskaja, Igors Ļivanovs, Staņislavs Ļubšins, Irina Mazurkeviča, Ludmila Maksakova, Vladimirs Meņšovs, Sergejs Migicko, Irina Muravjova, Levons Ogaņezovs, Sergejs Peregudovs, Viktors Rakovs, Boriss Smolkins, Jurijs Solomins, Sergejs Stepančenko, Semjons Strugačovs, Mansurs Tašmatovs, Dmitrijs Haratjans, un daudzi citi.

Vēl festivālā rīt paredzēta "NVS valstu kino diena", bet 3. augustā "Jūras pērle" noslēgsies ar "Pasaules kino dienu".