foto: Facebook.com
Andris Brīnums no “Duets Sandra” jau apdomā precības
Grupas “Duets Sandra” līderis Andris Brīnums ar Oksanu.
Slavenības
2018. gada 1. augusts, 11:22

Andris Brīnums no “Duets Sandra” jau apdomā precības

Jauns.lv

Grupas “Duets Sandra” mūziķis Andris Brīnums, kurš pagājušā gada februārī pēc smagas slimības zaudēja sievu Sandru Brīnumu, ar kuru kopā bija nodzīvoti 40 laimīgi gadi, jaunās attiecības uzsāka aptuveni mēnesi pēc Sandras nāves. Nu, Brīnums gatavs precēties.

Intervijā žurnālam “Ieva” Andris Brīnums  teic, ka ar savu tagadējo draudzeni Oksanu iepazinies, kad viņa atrakstījusi atbalsta vēstuli viņam traģiskajā laikā pēc sievas nāves. “Viņa man atrakstīja ļoti labu uzmundrinājuma vēstuli, un tā nu mums viss sanāca...

(..) Oksana tolaik kaunējās, bet es sev neko īpašu nepārmetu. Drīzāk tas bija liktenis un es tam nepretojos,” intervijā sacījis Andris Brīnums.

foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Ar Sandru Andris Brīnums nodzīvoja aptuveni 40 gadus.

Mūziķis uzsver, ka viņam vajadzīga otrā pusīte. “Ja esi viens, nav ar ko parunāties. Vienam dzīvot man nepatīk, un vienam gulēt man arī nepatīk! Varētu jau mētāties no vienas sievietes pie citas un meklēt svētdienu piedzīvojumus, bet man tas nepatīk,” žurnālam “Ieva” pavēstījis Brīnums.

Viņš arī sacījis, ka viņam ar Oksanu ļoti saskan. “Gan jau mēs arī apprecēsimies. Esmu pateicīgs Oksanai par visu, jo tieši viņa man palīdzēja pārdzīvot dzīves grūtākos brīžus,” par 17 gadus jaunāko mīļoto sievieti žurnālam “Ieva” saka Brīnums.