foto: no privātā arhīva
Lelde un Aivis Ceriņi medusmēnesī peldas kopā ar haizivīm
Ceriņa kundze ar kungu. TV pārītis laulības dzīvi uzsācis visai karsti!
Slavenības
2018. gada 29. jūlijs, 06:22

Lelde un Aivis Ceriņi medusmēnesī peldas kopā ar haizivīm

Jauns.lv

Viens no žilbinošākajiem TV pārīšiem Lelde un Aivis Ceriņi izbaudījuši kāzu ceļojumu pa Filipīnām, kur sērfoja un peldēja kopā ar vaļhaizivīm. Aivis pastāstīja par pieredzēto.

Leldes un Aivja Ceriņu medusmēnesis Filipīnās

Leldes un Aivja Ceriņu medusmēnesis Filipīnās

gallery icon

Ceriņu laikā apprecējušies Dobeles ceriņos, Ceriņi jau pēc nedēļas posās savam kāzu ceļojumam uz Filipīnām. „Ceļojumu sākām vienā no pasaules sērferu mekām – Siargao salā Klusā okeāna krastā,” stāsta Aivis. Tur jaunais pāris nedēļu apguvis sērfošanas māku kopā ar filipīniešiem un sērferiem no visas pasaules.

„Interesanti, ka šī sala bija salīdzinoši tūristu neskarta, par ko liecināja arī tas, ka vienā no tās daļām nav ne mobilā tīkla pārklājuma, ne interneta. Lai gan kartē attālumi starp salām šķiet nelieli, dzīvē tie ir tūkstošiem kilometru...” secina Ceriņš. 

foto: no privātā arhīva
Vietā, kur lielākās zivis pasaulē – vaļhaizivis – pienāk tuvu krastam, jo tur ir barošanās iespējas, ir gādāts par tūristu izklaidi – peldēšanos līdzās šiem milžiem, kas ir pamatīga autobusa izmērā.

Pēc sērfošanas Ceriņi mēroja ceļu uz vienu no Filipīnu populārākajiem galamērķiem – Cebu salu, kur pirmo reizi dzīvē peldējās kopā ar vaļhaizivīm, „kas izmērā ir tik lielas kā autobuss”.

Savas baiļu robežas jaunieši pārbaudījuši arī kalnu upēs, kur bijis jālec pat no desmit metru augstuma, bet ceļojumu noslēguši uz romantiskas nots Palavānas reģionā, kur atrodamas skaistākās lagūnas un slēgtie ezeri Filipīnās.

„Ceļojums izdevās tieši tāds, kādu to bijām iztēlojušies, – daudz saules, brīva izvēle doties turp, kur acis rāda un sirds ved, un kopābūšana gan vienam ar otru, gan ar draugiem – mūsu vedējiem –, kuri pievienojās ceļojuma vidū,” priecājas Ceriņi.