foto: Doug Peters/EMPICS Entertainment/SCANPIX
Šēra atklāj savas mūžīgās jaunības noslēpumu
20. maijā Šēra kļuva 72 gadus veca.
Slavenības
2018. gada 21. jūlijs, 09:05

Šēra atklāj savas mūžīgās jaunības noslēpumu

Jauns.lv

Lai gan jaunajā muzikālajā komēdijā "Mamma Mia! Mēs atkal esam klāt" Šērai tikusi vien otrā plāna loma, filmas pirmizrādē viņa bija viena no spožākajām zvaigznēm. Un ne velti - savos 72 gados Šēra izskatās krietni jaunāka un mundrāka par vienaudzēm.

Savas "mūžīgās jaunības noslēpumu" dziedātāja un aktrise, kas šovbiznesa slavas zenītā ir jau vairāk nekā pusgadsimtu, atklājusi intervijā TV raidījumam "Today".

Šēra filmas "Mamma Mia! Mēs atkal esam klāt" pirmizrādē

Dziedātāja un aktrise Šēra filmas "Mamma Mia! Mēs atkal esam klāt" pirmizrādē Londonā.

gallery icon

"Es nedzeru, nesmēķēju un nelietoju narkotikas," tā apgalvo prestižo balvu "Oskara", "Emmy"  un "Grammy" ieguvēja Šēra. "Un no nosauktā nekad neko neesmu pamēģinājusi!"

"Es sportoju, pareizi ēdu, ja vien neskaita šokolādi, no kuras nespēju atteikties. Lūk, tāds arī viss mans noslēpums!" lepojas šovbiznesa veterāne, kas slavu ieguva 1965. gadā, kopā ar toreizējo vīru Soniju iedziedot nu jau leģendāro hitu "I Got You Babe".

"Nu, vēl var piebilst, ka vienmēr esmu strādājusi," tā viņa. Kā redzams, Šēra joprojām turpina filmēties. Un arī dziedāšanu pie malas nav metusi - pat gatavojas jaunai koncertturnejai un Brodvejas mūzikla "The Cher Show" pirmizrādei. Mūziklā viņa atveidos pati sevi, tur tiks stāstīts par viņas dzīvi un varēs dzirdēt 35 no Šēras slavenākajām dziesmām.

Dziedātājas Šēras koncerts Bostonā

gallery icon