Kulta filmas "Matrix" režisori brāļi Vačovski kļuvuši par māsām Vačovskām
Larijs/Lana Vačovska atklāti par dzimuma maiņas operāciju paziņoja 2012. gadā, lai gan ķirurģiskās manipulācijas veiktas krietni agrāk. Nu par sievieti kļuvis arī viņa brālis.
Slavenības
2016. gada 9. marts, 21:48

Kulta filmas "Matrix" režisori brāļi Vačovski kļuvuši par māsām Vačovskām

Jauns.lv

Aptuveni pirms desmit gadiem viens no kulta filmas „Matrix” režisoriem Larijs Vačovskis (50) veica dzimuma maiņas operāciju, bet atklāti par to paziņoja vien 2012. gadā. Nu viņa pēdās sekojis arī brālis Endijs (48). Brāļi Vačovski kļuvuši par māsām Vačovskām!

Pēc tam, kad Larijs Vačovskis veica dzimuma maiņas operāciju, viņš pieņēma vārdu Lana. Kopš 2012. gada, kad Larijs par to paziņoja publiski, viņus devēja par „brāli un māsu Vačovskiem”. Nu abiem asinsradiniekiem atkal ir viens dzimums. Uz radikālo dzimuma maiņas operāciju izšķīries arī 48 gadus vecais Endijs. Arī viņš par veikto ķirurģisko manipulāciju nesteidzās paziņot publiski, kā arī centās atturēties no iziešanas sabiedrībā sievietes drānās. Slaveno režisoru „atmaskojis” kāds britu žurnālists, kas apciemojis slaveno kino meistaru viņa mājās. Tikai pēc tam par Liliju Vačovski kļuvušais režisors parādījis fotogrāfijas savā jaunajā veidolā.

„Es sapratu, ka man reiz nāksies par to pastāstīt,” norāda Lilija, kas pasaulē nāca kā Endijs. „Kad esi transseksuālis, noslēpt savu patieso būtību neizdodas. Taču man bija vajadzīgs laiks, lai visu izdarītu pareizi un būtu tam gatavs. Diemžēl šoreiz viss izdarīts manā vietā,” atzinies dzimumu mainījušais režisors.

Interesanti, ka Endijam/Lilijai aizvien ir sieva, kura pēc režisora vārdiem „viņu pilnībā atbalstot”.

Vačovski vienmēr centušies savu privāto dzīvi sargāt no publicitātes. Viņi arī reti kad piekrituši intervijām. Brāļi Vačovski, kas nu dēvējami par māsām Vačovskām, radījuši tādus kino darbus kā „The Matrix” franšīzi, kinofilmu „V For Vendetta”, savukārt nesenākais viņu veikums ir zinātniskās fantastikas seriāls „Sense8”, ko izplata straumēšanas vietne „Netflix”.

 

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press, Instagram