Justa Eirovīzijas vizītkarti Rīgā filmē zviedri. FOTO
Eirovīzijas dalībnieks Justs Zinātņu akadēmijas tornī, filmējoties Eirovīzijas vizītkartei.
Slavenības
2016. gada 10. marts, 13:13

Justa Eirovīzijas vizītkarti Rīgā filmē zviedri. FOTO

Jauns.lv

8. martā Rīgā ieradās filmēšanas grupa no Zviedrijas, kura divu dienu garumā filmē “Supernova 2016” uzvarētāja Justa Sirmā vizītkarti starptautiskajam Eirovīzijas dziesmu konkursam, kas šogad norisināsies Stokholmā, Zviedrijā.

Kā jau ierasts, dalībnieka vizītkarte tiek demonstrēta tieši pirms viņa uzstāšanās uz lielās Eirovīzijas skatuves. Tā ne tikai prezentē valsti, kuru pārstāv dalībnieks, bet arī viņu pašu, parādot viņa hobijus, intereses un radošo dzīvi.

Darbs pie vizītkartes sākās trešdien jau pulksten 6 no rīta, kad Justs un filmēšanas grupa tikās Latvijas Zinātņu akadēmijas skatu laukumā, lai uzņemtu vizītkartes pirmos kadrus. Tālāk viņu ceļš veda uz Nacionālo bibliotēku. Zīmīgi, ka pavisam nesen Justs šeit pavadīja garas stundas, gatavojoties sesijas eksāmeniem. Dienas vidū filmēšanas grupa bija manāma arī Vecrīgā, kur Justs visai bieži mēdz muzicēt uz ielām. Tā kā viens no iecienītākajiem Justa hobijiem ir braukšana ar longborda dēli, arī šī nodarbe tika iekļauta Latvijas pārstāvja vizītkartē. Garā filmēšanas diena noslēdzās pie jūras, kur tapa pēdējie vizītkartes kadri.

Justs Sirmais – „Heartbeat”

 

Kasjauns.lv/LTV publicitātes foto