foto: Vida Press
Dženifera Anistone atkal iet uz randiņiem
Dženiferai Anistonei šobrīd esot divi pielūdzēji, bet neviens no viņiem neesot aktieris.
Slavenības
2018. gada 4. jūlijs, 15:35

Dženifera Anistone atkal iet uz randiņiem

Jauns.lv

Dažus mēnešus pēc paziņojuma par šķiršanos no vīra aktiera un producenta Džastina Terū Holivudas aktrise Dženifera Anistone (49) atsākusi iet uz randiņiem. Žurnāls „Us Weekly” informē, ka aktrisi savaldzināt cenšas divi vīrieši, bet viss pagaidām ir „noslēpumā tīts”.

Aktrises Dženiferas Anistones pielūdzēju identitātes aizvien ir liels noslēpums, taču paziņas šo to atklājuši. Pirmais vecpuisis nesen šķīries no sievas un „cenšas savaldzināt Dženiferu”, – kāds vārdā nenosaukts ziņu pienesējs izteicies izdevumam „Us Weekly”.

Savukārt otrs vecpuisis ir „radošās industrijas pārstāvis, kuru viņa satika pirms vairākiem mēnešiem, strādājot pie kopīga projekta”. Neviens no abiem pielūdzējiem neesot aktieris.

Aktrises draugi ir priecīgi, ka Dženifera atkal dodas uz randiņiem. „Dženas draugu grupa ir ārkārtīgi saviļņota,” norāda paziņa. „Viņi tik tikko spēj to paturēt noslēpumā, jo ir laimīgi, ka Džena ir gatava doties tālāk.”

Dženifera Anistone un Džastins Terū par šķiršanos paziņoja šā gada februārī, tikai divarpus gadus pēc 2015. gada augustā svinētajām kāzām. Lēmums par šķiršanos „bija abpusējs un ar mīlestību pieņemts aizvadīta gada nogalē”, – teikts pāra oficiālajā paziņojumā.

foto: Vida Press
Dženifera Anistone un Džastins Terū.

Paziņojumā arī norādīts, ka viņi būtu izbeiguši kopdzīvi privātā kārtā, tomēr gribēja pretoties izteiktajiem pieņēmumiem un „paust patiesību tieši”.

„Jebkas cits, kas ir nodrukāts par mums un nav tieši no mums, ir kāda cita fiktīvs vēstījums,” teikts šajā paziņojumā.

Anistone un Terū arī paziņoja, ka ir nolēmuši saglabāt mīlestību un cieņu vienam pret otru.

Dženifera Anistone un Džastins Terū, apmeklējot „Oskara” balvu ceremoniju

gallery icon
13

Anistone un Terū 2012.gada augustā saderinājās un 2015.gada augustā apprecējās. Bērni šajā laulībā nav dzimuši.

Arī Džastins Terū laiku pa laikam iet uz randiņiem – aizvadītajā mēnesī informēja izklaides programma „E! News”. Kopš šķiršanās no Anistones Terū vārds romantiski saistīts ar režisori Petru Kolinsu un aktrisi Emmu Stounu. Publiski nevienu no šīm baumām viņš nav ne apstiprinājis, ne noliedzis.

Dženifera Anistone un Breds Pits

Dženifera Anistone un Breds Pits.

gallery icon
15