Auklītei, kura izjauca Gvenas Stefani laulību, ir noslēpums
Dziedātājas Gvenas Stefani un mūziķa Gevina Rosdeila bijusī bērnu auklīte Mindija Manna pavēstījusi, ka ir bērna gaidībās. Tieši viņai pārmeta darbadevēju laulības izjaukšanu. Mannai trīs gadus bijusi dēka ar Rosdeilu.
Slavenības
2016. gada 12. marts, 05:19

Auklītei, kura izjauca Gvenas Stefani laulību, ir noslēpums

Jauns.lv

Dziedātājas Gvenas Stefani (46) un mūziķa Gevina Rosdeila (50) bērnu bijusī auklīte Mindija Manna manīta profesionālā fotostudijā Kalifornijā tikai dienu pēc tam, kad bija atklājusi, ka ir stāvoklī un viņai gaidāms dēls...

Austrālieti Mindiju Mannu, kurai ir tikai nedaudz pāri divdesmit, vaino tajā, ka izirusi dziedātājas Gvenas Stefani un mūziķa Gevina Rosdeila 13 gadus ilgusī laulība. Mindijai trīs gadus bijusi dēka ar Gevinu.

Pirms dažām dienām bijusī Stefani un Rosdeila dēlu auklīte atklājusi, ka ir mazuļa gaidībās – savas māsas „Facebook” lapā publiskojot attēlu, kurā salikusi rokas uz vēdera, ar plaukstām veidojot sirsniņu. Arī Mindijas mamma nekavējoties izmantojusi sociālos tīklus, lai apsveiktu savu meitu.

Mindijas Mannas negaidītie jaunumi par bērnu raisījuši diskusijas par to, kurš gan ir viņas gaidāmā mazuļa tēvs. Tas, ka viņa nesen piedalījusies profesionālā studijā rīkotā fotosesijā, rosina aizdomas, ka mis Manna, iespējams, gatavojas kādam „sensacionālam paziņojumam”. „Smashbox Studios” fotostudijā savulaik fotografējušās tādas zvaigznes kā Selma Haijeka, Teilore Svifta un Krisija Tīgena. Te tapušas vāka fotogrāfijas tādiem žurnāliem kā „People” un „Harper’s Bazaar”.

Mindija gaidāmā bērna tēva vārdu pagaidām neatklāj, lai arī viņa šobrīd satiekas ar slēpošanas instruktoru Spenseru Gučeonu. Arī jaunietis savā „Facebook” lapā pie statusa ir norādījis, ka viņam ir attiecības ar Mindiju Mannu.

Mindija nav sarāvusi visas saites ar bijušajiem darbadevējiem. Vēl decembrī Rosdeila „Range Rover” apvidus auto manīts pie Losandželosas bērnudārza, kur strādā Manna. Savukārt aizvadītajā nedēļā abi manīti ieturam pusotru stundu ilgas kopīgas pusdienas kādā no Ziemeļholivudas krodziņiem. Gevins malkoja alu, bet Mindija no alkoholiskajiem dzērieniem atturējās.

Mindijas māsa Nikola no Austrālijas šobrīd ir pārcēlusies uz Losandželosu un dzīvo kopā ar gaidībās esošo māsu. Arī Nikola strādā „Pint Sized Kids” bērnudārzā, turpat kur Mindija.

Gvenas Stefani un Gevina Rosdeila laulībā pasaulē nākuši trīs dēli – Kingstons Džeimss Makgregors (9), Zuma Nesta Roks (7) un Apollo Bovijs Flinns (2).

Divus gadus pēc kāzām atklātībā nāca vēsts, ka Rosdeilam ir ārlaulības bērns – tolaik jau pusaudzes vecumu sasniegusī meita, modele Deizija Lova (šobrīd 27), kas dzimusi viņa attiecībās ar dizaineri Pērlu Lovu. Līdz paternitātes testa veikšanai Rosdeils Deiziju uzskatīja par savu krustmeitu, taču pēc DNS analīzes veikšanas pilnībā sarāva kontaktus ar meitu un viņas māti. Tiesa 2009. gadā uzņemtās fotogrāfijas liecināja, ka ģimene nesaskaņas nogludinājusi. Deizija bija manīta pastaigājamies Londonā ar Rosdeila un Stefani dēlu, savu pusbrālīti, pie rokas. Gadu vēlāk arī intervijās Gevins un Deizija norādīja, ka abiem nu ir draudzīgas attiecības.

Vai Rosdeils būs arī auklītes Mindijas Mannas gaidāmā bērna tēvs?

   

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press