Viktorija Bekhema pati personīgi ķērusies pie šujmašīnas. FOTO
Līdz ar šo fotogrāfiju modes dizainere Viktorija Bekhema pavēstījusi saviem sociālo tīklu sekotājiem, ka ir uzsākusi darbu pie jaunās kolekcijas izstrādes.
Slavenības
2016. gada 13. marts, 04:52

Viktorija Bekhema pati personīgi ķērusies pie šujmašīnas. FOTO

Jauns.lv

Modes nedēļu pasākumi pamazām tuvojas noslēgumam. Atlikušas vien dažas skates Parīzē. Dizainere Viktorija Bekhema (41) saviem faniem atklājusi, ka sākusi jau darbu pie jaunās kolekcijas izveides.

Ziņu par uzsākto darbu pie jaunās kolekcijas, dizainere Viktorija Bekhema pavēstījusi savā „Instagram” blogā, publicējot fotogrāfiju, kurā redzama darbojamies pie šujmašīnas. Ģērbusies baltā halātā, viņa sēž pie šujmašīnas un izskatās nodevusies darbam. „Tikko sāku darbu pie jaunās kolekcijas,” komentārā vēsta dizainere.

Attēls visticamāk tapis laikā, kad Viktorija gatavojās fotosesijai. Aiz viņas redzams vizāžistes darba galds un kāda sieviete, kas gaida krēslā sēžamies pašu Viktoriju.

Pie šujmašīnas Bekhema sēž jau safrizēta – ar pakausī zirgastē saņemtiem un no sejas atglaustiem matiem. Līdz ar nākamo ierakstu sociālajos tīklos top skaidrs, kurp viņa bija devusies, līdzi ņemot šujmašīnu.

Otrajā publiskotajā attēlā Viktorija sēž krēslā pie spoguļa un uzņem selfiju, kamēr frizieris darbojas ap viņas matiem. „Lieliska fotosesija šodien kopā ar @solvesundsbostudio. Paldies @hershesons and @wendyrowe, mīlu jūsu darbu!” raksta Viktorija.

Bekhema kā modes dizainere debitēja 2008. gadā. Pirmajai sezonai viņas komanda bija pašuvusi tikai 400 kleitas, tolaik bijusī „Spice Girls” vēl necerēja uz lieliem panākumiem modes industrijā. Taču viņas piegulošie, sievišķīgie un kvalitatīvie nostrādātie tērpu modeļi ātri vien iemantoja popularitāti. Citu vidū tos uzreiz varēja atšķirt kā Bekhemas zīmola darinājumus. Viktorijas tērpu „firmas zīme” bija tērpa aizmugurē iestrādātais garais rāvējslēdzējs visā to garumā.

2014. gadā Bekhema atvērusi savu pirmo modes preču veikalu Doverstrītā Londonā. Nākamgad dizainere plāno atvērt veikalu Honkongā, kam sekos modes preču veiklai arī Dubajā, Ņujorkā un Maiami.

„Ar mani strādā lieliska komanda,” sarunā ar izdevumu „Daily Telegraph” norādījusi Bekhema. „Es to nedaru viena pati.”

„Man šķiet, ka mūsu pašapziņa ir augusi. Es šobrīd ģērbjos atšķirīgi no tā kā tērpos agrāk. Es nēsāju brīvākas kleitas, un apavus uz zemas zoles. Es māku sevi izteikt arī citādi.”

„Es vēlos pilnveidoties katru sezonu. Es nevēlos, lai mani pieskaitīta tiem zīmoliem, par kuriem cilvēki vienmēr zina, ko var sagaidīt. Es vēlos vienmēr saglabāt pārsteiguma elementu.”

„Vienīgais, ko es nekad nevēlos darīt – kopēt kāda cita veikumu. Man ir savs rokraksts, un man ir ļoti svarīgi palikt tam uzticīgai.”

     

Kasjauns.lv / Foto: Instagram, Vida Press