foto: Vida Press
Ielūkojies! "Troņu spēļu” aktieri nosvin kāzas Skotijā
Rouza Leslija un Kits Haringtons iepazinās seriāla „Troņu spēles” uzņemšanas laukumā 2012. gadā.
Slavenības
2018. gada 25. jūnijs, 17:03

Ielūkojies! "Troņu spēļu” aktieri nosvin kāzas Skotijā

Jauns.lv

Sestdien Reina baznīcā Skotijā viens otram jāvārdu teica seriāla „Troņu spēles” aktieri Kits Haringtons (31) un Rouza Leslija (31). Laulību ceremonijai sekojušās kāzu svinības aizvadītas Vordhilas pilī, kur Rouza pavadījusi bērnību.

Rouzas Leslijas un Kita Haringtona kāzas

Seriāla „Troņu spēles” aktieru Rouzas Leslijas un Kita Haringtona kāzas Skotijā.

gallery icon

Rouza Leslija, kura seriālā atveidoja Igritu, kāzu dienai bija izvēlējusies šampanieša krāsas mežģīņu kleitu, ko darinājis modes nams „Elie Saab”.

Tērpu viņa papildinājusi ar ziedu vainadziņu un plīvuru. Līgavu pie altāra veda viņas tētis Sebastians Leslijs, kurš bija ģērbies skotu nacionālajā tērpā kiltā.

foto: Vida Press
Rouzu pie altāra veda tētis Sebastians Leslijs.

Kits Haringtons, kurš seriālā atveido Džonu Snovu, bija tērpies melnā frakā, kam pieskaņojis krēmkrāsas vesti un svītrainas bikses.

Haringtona un Leslijas kāzas apmeklēja gandrīz visi seriāla „Troņu spēles” kolēģi. Viņu vidū bija Pīters Dinkledžs, Sofija Tērnere, Meisija Viljamsa, Tarions Lanisters, Emīlija Klārka, Laiems Kaningems, Džons Bredlijs, Džo Dempsijs un Bens Kromptons.

Kits Haringtons un Rouza Leslija par saderināšanos paziņoja ar laikraksta „The Times of London” starpniecību aizvadītā gada septembrī.

foto: Vida Press
Paziņojums par saderināšanos avīzē.

Pāris iepazinās seriāla „Troņu spēles” uzņemšanas laukumā. Intervijā žurnālam „L’Uomo Vogue” Haringtons pastāstījis, ka abu mīlas stāsts aizsācies, kad filmējušies Islandē.

„Tāpēc, ka šī zeme ir skaista, tāpēc, ka ziemeļblāzma ir maģiska, tāpēc es iemīlējos,” tēlaini raksturo Haringtons. „Ja tev jau kāda ir iepatikusies un tad viņai seriālā jāatveido tava mīlestība, iemīlēties pa īstam kļūst tik bezgala viegli.”

foto: Vida Press
Haringtons un Leslija seriālā "Troņu spēles".

„Troņu spēļu” faniem līdz seriāla astotajai un noslēdzošajai sezonai jāgaida līdz 2019. gadam.

Skaistā Vordhilas pils Skotijā, kur notika kāzu svinības, līgavai Rouzai ir ļoti labi pazīstama jau no agras bērnības. Aberdīnšīras grāfistē esošā pils Lesliju klana īpašumā ir jau 900 gadus.

foto: Vida Press
Vordhilas pils ir Rouzas Leslijas dzimtas īpašums jau 900 gadu garumā.