foto: Instagram
Olga Buzova zaudējusi balsi - vai koncerts Latvijā zem jautājuma zīmes?
"Tik daudz interesanta var izdzirdēt, ja apklust," tā Buzova.
Slavenības
2018. gada 15. jūnijs, 14:21

Olga Buzova zaudējusi balsi - vai koncerts Latvijā zem jautājuma zīmes?

Jauns.lv

Viena no Krievijas šī brīža spožākajām zvaigznēm Olga Buzova, kurai 27. jūlijā paredzēts koncerts Rīgā, sociālajos tīklos pasūdzējusies, ka zaudējusi balsi. Un tagad izmanto savu fanu ieteiktās metodes, lai to atgūtu.

Spilgtā kaimiņzemes estrādes un sociālo tīklu zvaigzne Olga Buzova par savām gaitām fanus regulāri informē "Instagram" stāstiņos. Nu viņa pasūdzējusies, ka radušās problēmas ar balssaitēm.

Olga Buzova 2018. gadā Instagram bildēs

Olga Buzova 2018. gadā Instagram.

gallery icon

"Slikti gulēju, un vispār neatceros, kad būtu labi gulējusi un izgulējusies," tā Olga. "Atdodiet man balsi! Kā to ātri atgūt? Droši vien derēs karsta tēja."

Pēcāk dziedātāja turpināja - dzerot karstu ūdeni, pienu, tēju, bet "balstiņa joprojām esot švaka". Savukārt pie vienas no "Instagram" bildēm Buzova pierakstījusi: "Tik daudz interesanta var izdzirdēt, ja apklust."

Buzovas koncerts Latvijā paredzēts 27. jūlijā uz naktskluba "Studio 69" skatuves.

Balstiņu TV realitātes šova "Dom 2" zvaigzne droši vien pazaudēja, dziedot faniem sava jaunā restorāna atklāšanā, kas notika pirms dažām dienām. Ēstuve atklāta pašā Maskavas centrā, un Buzova gan pati dalīja maltītes, gan dziedāja, gan aprunājās ar visiem, kas vēlējās.

"Es radu mūziku, lai jums būtu, ko klausīties, es radu labu apģērbu kolekciju, lai jums būtu, ko nēsāt, es rakstu grāmatas, lai jums būtu, ko lasīt, un šodien es atveru restorānu, lai jums būtu, kur garšīgi un nedārgi paēst. Šodien mēs visu maskavu barojam par velti!" atklāšanā gavilēja Buzova. "Pie mums varēs nobaudīt pašus garšīgākos salātus pasaulē! Es jums nopietni saku. Jūs zināt - ja es kaut ko saku, tas ir ko vērts."