Dainis Grūbe jau braši turas un lieliski vada pasākumu. FOTO
Dailes teātra aktieris, Dainis Grūbe vadot pasākumu, izskatījās mazliet tā kā bālāks. „Uz solāriju neeju, laikam tādēļ izskatos nevesels,” smēja aktieris.
Slavenības
2016. gada 15. marts, 15:12

Dainis Grūbe jau braši turas un lieliski vada pasākumu. FOTO

Jauns.lv

Pagājušajā nedēļā tika atceltas vairākas Dailes teātra izrādes, jo aktiermākslas pirmrindnieks Dainis Grūbe izrādes laikā bija cietis kautiņā ar kolēģi Gintu Andžānu. Šonedēļ Dainis jau dievīgi novadīja tortu degustēšanas tusiņu, bet tāpat darbā vēl nevar atgriezties par visiem 100 procentiem.

Dainis, kurš pēdējos divus gadus atzīts par labāko aktieri, savainojumus – plīsušu diafragmu un traumētas ribas – guva kautiņā ar kolēģi Gintu Andžānu izrādē „Frankenšteins”. Pēc notikušā atceltas izrādes 11. un 18. martā, kurās galvenā loma jāspēlē Grūbem.

Pirmdien Kasjauns.lv Daini sastapa, vadot pasākumu pilsētas centrā, kur slēgtās telpās sanākušie prominentie viesi baudīja vīnu un degustēja tortes. Dainis lieliski pildīja pasākuma vadītāja pienākumus. Teju vai nekas neliecināja, ka izcilo aktieri nomāc sāpes un nespēks. Vaigs bija mazliet tā kā bālāks, bet šo ķibeli Dainis norakstīja uz to, ka nav bijis solārijā.

Portālam Kasjauns.lv Grūbe pastāstīja, ka tā īsti tomēr vēl nav izveseļojies, un dzīvo pēc ārsta norādītā režīma. „Nevaru darīt neko, kas saistīts ar fizisku slodzi. Staigāt, stāvēt un runāt gan drīkstu, tālab arī varu vadīt pasākumus. Teātrī gan spēlēt nedrīkstu, jo visās izrādēs man ir lomas ar fizisku slodzi – nav nevienas, kur man vienkārši būtu jāsēž un jārunā,” teic aktieris.

Par atgriešanos uz skatuves Grūbe runā piesardzīgi, jo tas esot atkarīgs no ārstēšanās procesa. „Kā minimums vēl divas nedēļas. Pēc labākā scenārija uz skatuves varētu atgriezties aprīļa sākumā,” saka Dailes teātra talantīgais aktieris.

 

Kasjauns.lv / Foto: Anete Janševica