foto: Instagram
"Jaunā viļņa" boss Igors Krutojs slimības dēļ krietni novājējis - zaudējis jau 15 kilogramu
Slavenības
2018. gada 12. jūnijs, 12:51

"Jaunā viļņa" boss Igors Krutojs slimības dēļ krietni novājējis - zaudējis jau 15 kilogramu

Jauns.lv

Pazīstamais Krievijas komponists, par jauno izpildītāju konkursa "Jaunais vilnis" krusttēvu dēvētais Igors Krutojs (63) beidzamajā laikā krietni novājējis - zaudējis pat 15 kilogramus svara.

Par to, ka Krutojam ir problēmas ar veselību, runāja jau pirms pāris gadiem. 2017. gada ziemā viņam pat slepus veikta kāda operācija, bet rehabilitācijas kursu mākslinieks izgāja ASV.

„Jaunā viļņa 2013” zvaigznes ikdienišķā izskatā un skatuves tērpos

gallery icon

Nu var manīt, ka Krutojs, atkal izejot sabiedrībā, ir krietni novējējis. Lēš, ka pat par 15, 20 kilogramiem.

Pamanījuši šo ievērojamo svara zaudējumu, kaimiņzemes mediji sāka mēļot, ka pie vainas esot kāda onkoloģiska saslimšana. Krutojs par savu veselības stāvokli runāt, protams, atteicās, komentārus nesniedza, un nācies atbildi meklēt, aptaujājot viņam tuvas personas.

Un tā nu izdevums "StarHit" noskaidrojis - pie vainas esot diabēts, ar ko Krutojs cīnās jau vairākus gadus.

"Igors vienmēr bijis slaids, bet beidzamajā laikā zaudējis jau 15 kilogramu," stāsta komponistam tuvu stāvoši cilvēki. "Protams, visi satraucas, viņu atbalsta. Par diagnozi bija visādas baumas, bet, paldies Dievam, nekāda vēža nav. Svaru viņš ir zaudējis, pateicoties striktai diētai, kādi noteikuši speciālisti."

"Dažreiz šķiet, ka viņš vispār neko neēd! Tomēr joprojām aktīvi ndoarbojas ar sportu, mīl tenisu, skrien sporta zālē un daudz staigā svaigā gaisā."

Igora Krutoja 60. jubilejas svinības Latvijas Nacionālajā operā

2014. gada 29. jūlijā Latvijas Nacionālajā operā Krievijas komponists Igors Krutojs atzīmēja savu 60 gadu jubileju, uz svinībām saaicinot daudzas ...

gallery icon

PIrms dažām dienām Krutojs apmeklēja "Muz-TV" balvu pasneigšanas ceremoniju, kur itin smaidīgs pozēja kopā ar dziedātāju Dimu Bilanu.