foto: Vida Press
Kļūst redzams, ka hercogienes Ketrīnas māsa Pipa ir gaidībās
Kembridžas hercogienes Ketrīnas māsa Pipa Midltone-Metjūsa ir pirmā bērna gaidībās. Mazulim pasaulē jānāk šā gada oktobrī.
Slavenības
2018. gada 29. maijs, 13:24

Kļūst redzams, ka hercogienes Ketrīnas māsa Pipa ir gaidībās

Kasjauns.lv

Hercogienes Ketrīnas māsa Pipa Midltone-Metjūsa (34) ar vīru miljonāru Džeimsu Metjūsu (42) apmeklējusi Francijas atklāto tenisa čempionātu Parīzē. Jau kļūst redzams, ka Pipa ir māmiņas cerībās!

Hercogienes Ketrīnas māsa Pipa Midltone, kas uz tenisa turnīra maču vērošanu ieradās, ģērbusies modes nama „Ralph Lauren” kleitā, par māmiņu savam pirmajam mazulim kļūs šā gada rudenī.

Pipa Midltone ar vīru apmeklē Francijas atklāto tenisa čempionātu

Pipa Midltone ar vīru apmeklē Francijas atklāto tenisa čempionātu .

gallery icon

Priecīgos jaunumus par ģimenes pieaugumu Pipa tuviniekiem un draugiem pavēstījusi pēc skenēšanas 12. grūtniecības nedēļā. Tas noticis dažas dienas pirms tam, kad hercogiene Ketrīna pasaulē laida savu trešo bērnu – dēlu Luisu. Ketrīna bija otrais cilvēks, tūlīt aiz Džeimsa Metjūsa, kuram Pipa paziņoja priecīgos jaunumus.

Kembridžas hercogiene „nespētu būt vēl priecīgāka”, – apliecinājis kāds no ģimenes draugiem.

Kembridžas hercogienes māsas Pipas Midltones kāzas ar miljonāru Džeimsu Metjūsu

Kembrižas hercogienes Ketrīnas māsa Pipa Midltone sestdien Anglijas lauku baznīcā apprecējās ar miljonāru Džeimsu Metjūsu.

gallery icon

Metjūsu dzimtā ir gaidāms arī cits papildinājums - Pipas vīrabrālis realitātes šova „Made in Chelsea” zvaigzne Spensers Metjūss (28) un viņa 32 gadus vecā līgava īru modele Vouga Viljamsa apstiprinājuši, ka ir pirmā bērna gaidībās.

Pipas Midltones un Džeimsa Metjūsa medusmēnesis

Hercogienes Ketrīnas māsa Pipa Midltone ar vīru Džeimsu Metjūsu medusmēnesi sākuši ar karalisku atpūtu Franču Polinēzijā, bet pēc tam devušies ...

gallery icon

Jau pērn pēc maijā nosvinētajām kāzām klīda runas, ka Pipa sapņojot par bērniem.

„Pipa un Džeimss vienmēr zinājuši, ka vēlas bērnus,” izteicies kāds paziņa. „Viņi no sirds izbaudīja pirmos laulības mēnešus un juta, ka ir pienācis īstais laiks ģimenes pieaugumam.”

Pipas Midltones-Mejūsas un Džeimsa Metjūsa pirmdzimtajam pasaulē jānāk šā gada oktobrī.

Pipa Midltone māsas kāzās

gallery icon

Par ko vaino Pipas vīratēvu

Ziņa par grūtniecību nākusi gan ģimenei sarežģītā laikā – Džeimsa Metjūsa tēvs Deivids Metjūss (74) tiek vainots izvarošanā.

Šā gada aprīlī Pipas Midltones-Metjūsas vīratēvu vainoja jau otrā izvarošanā. Uzņēmējam multimiljonāram Deividam Metjūsam apsūdzību izvirzījušas Francijas varasiestādes par nozieguma izdarīšanu astoņdesmitajos gados.

Dienvidu Jorkšīras policija uzsākusi izmeklēšanu par kādas 15 gadus vecas meitenes izvarošanas gadījumu.

foto: Vida Press
Neilgi pēc Pipas Mildtones un Džeimsa Metjūsa kāzām kāda sieviete iesniegusi apsūdzību, ka jaunā vīra tēvs Deivids Metjūss (no labās) viņu pirms 20 gadiem izvarojis.

Roterdamā ogļrača ģimenē dzimušais Metjūss kategoriski noliedz viņam izvirzītās apsūdzības patiesumu. Aprīļa sākumā Metjūsa kungs pat īslaicīgi arestēts par seksuāla rakstura nozieguma izdarīšanu pret 15 gadus vecu meiteni Parīzē un Sentbārtas salā Karību salu arhipelāgā.

Deivids Metjūss par multimiljonāru kļuvis pats ar savu darbu. Viņam un sievai Džeinai Sentbārtas salā pieder luksusa viesnīca, kurā viens numuriņš diennaktī maksā 5000 sterliņu mārciņu. Arī Metjūsa draugi uzskata, ka apsūdzība ir safabricēta. Tā esot tikai kādas sievietes „atriebība” naudas iegūšanas nolūkos.

Kāds no Metjūsu ģimenes draugiem norādījis, ka lieta uzsākta, lai apkaunotu uzņēmēju un viņa ģimeni gadu pēc tam, kad Metjūsa dēls apprecējās ar hercogienes Ketrīnas māsu Pipu Midltoni.

foto: Vida Press
Tiesai dots pusgads laika, lai izmeklētu šo lietu. Ja vaina apstiprināsies multimiljonāram nāksies ieslodzījumā pavadīt līdz 15 gadiem. Metjūsu ģimenes draugi ir pārliecināti, ka lieta ir safabricēta naudas gūšanas nolūkos. Tā gaismā celta tikai tagad, kad Deivida Metjūsa dēls apprecējis hercogienes Ketrīnas māsu.

Sieviete, kas vaino uzņēmēju izvarošanā, policijā vērsusies tikai aizvadītajā gadā un apgalvo, ka Metjūsa kungs pret viņu izturējies zemiski, kad viņa bijusi pusaudze.

Franču likumsargiem sieviete apgalvojusi, ka 1998. gadā Metjūss pirmoreiz viņu izvarojis Sentbārtas salā, bet vēlāk atkārtoti arī Parīzē. Viņa bijusi vien 15 gadus veca tīne, bet Metjūss jau bija pārkāpis piecdesmit gadu slieksni.

Apsūdzību cēlusī sieviete šobrīd ir 35 gadus veca un dzīvo Lielbritānijā. Viņa policijā norādījusi, ka daudzus gadus šajos uzbrukumos vainojusi pati sevi, kā rezultātā cietusi no zema pašvērtējuma un riebuma pret sevi.

Ja tiesa pierādīs Metjūsa vainu, viņam Francijā draud līdz 15 gadu ilgs cietumsods. Pēc 48 stundu ilgas aizturēšanas uzņēmējs atbrīvots pret drošības naudu un viņam liegts pamest Lielbritāniju.

Varasiestādēm doti seši mēneši laika, lai pieņemtu lēmumu, vai Metjūsam būs jāstājas tiesas priekšā vai arī šo lietu slēgs.